2777
2789

پسری که مدیره و کلی صاحب کسب و کاره 

مذهبیه، دکتر هم هست

ولی خیلی با زن ها بگو و بخند و شوخی داره 

به قولی لاس میزنه...بعضی وقتام لمس‌میکنه! لمس غیر جنسی.... مثلا یهو دستشو میزنه به بازوت

خیلی باهمه راحته . مخصوصا با منشی هاش .....

من میگم شاید زن نداره اینجوریه. اگه زن بگیره و زنش بهش محبت کنه درست میشه ..چون ب هر حال نیاز داره دیگه الان....نه؟؟؟؟

کلا سر و کارش با خانوماست دیگه.

مثلا حرکات کایروپرکتیک انجام میده رو خانومها !!! در واقع مجبوره بهشون دست بزنه. خب من حالم بد میشه شوهرم یکی دیگه رو لمس کنه. از طرفی دلمم شوهر دکتر میخواد 😂💔

خیلی راحت باهاشون صحبت میکنه،

با این شخص  ازدواج میکنید ؟؟ یا ازدواج کنم؟؟؟😂😂🙃

این چجوری مذهبیه؟

ایشون دارن اسم مذهب و دین رو یدک میکشن عزیز🗿

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عشقِ عراقیم🦋همه ایل و تبار من، فدای حضرتِ حیدر 💛 ‌گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی •• صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی 🦕   میشه برای اینکه به هدفم برسم یه صلوات مهمونم کنید؟🌱

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این اصلاوابدامذهبی نیست .آدم مذهبی محتاط تررفتارمیکنه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بیشتر ببینید

ایشون مذهبی نیست؛ دلت رو خوش نکن. حالا کار درمانی میونه دلیل نداره بخواد لاس بزنه یا بگو و بخند راه بندازه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بیشتر ببینید

خواستگارت کایروپرکتیکه یعنی ؟ 

ببین طبیعیه اینجور صنف ها به هر حال بدنو شبیه اناتومی و مولاژ میبینن و نگاه جنسی ندارن

ولی لاس زنو و این کارا یا الکی به بازو ی زن دست بزنه 

نه 

اسمشو خواهشا مذهبیم نذار !