2777
2789
عنوان

ازدواج می کنید با پسری که مذهبیه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 3702 بازدید | 136 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خدایی خودت خنده ت نمیگیره از این حرف

اخه الان ینفر گفت دکتره خب طبیعیه دست بزنه نه ؟؟؟

بعد خب من از کجا می تونم تضمین کنم شوهر آینده من در اینده با هیچ دختری شوخی نکنه؟؟؟؟

اسی ما هر چی بگیم تو توجیه میکنی برو اگر میگیرتت باهاش ازدواج کن اصلا ببینیم ادم به این هولی بگیر هس ...

😂😂😂😂😂وای هول

نه اتفاقا ۳۰ و خرده ای سالشه . تا الان نگرفته. فکر کنم بگیر نیست. داره حال میکنه دیگه

ساده نباش قضیه خیلی بدتر از چیزیه که داری میبینی اون لمسا ادامه داره که ادامش .....

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

واقعا ؟؟؟؟

اره عزیزم

حالا کاری ب بقیه ندارم اما اکثر پزشکا فکر میکنن اسمون باز شده اینا افتادن پایین

و این توی زندگی خیلی قراره مشکل ساز باشه برات

اگه مشکلی نداری باهاش و اوکی ای ادامه بده

ولی خب من ب شخصه تحقیر و خودشیفته بودنش و نمیخواسنم

زیادی خودشو سر تر میگرفت

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

اخه الان ینفر گفت دکتره خب طبیعیه دست بزنه نه ؟؟؟بعد خب من از کجا می تونم تضمین کنم شوهر آینده من در ...

هیچ چیزی تضمینی و صد در صد نیست 

ولی خوب دوره ی آشنایی رو برا چی گذاشتن 

شما الان از آقا این شناخت رو دارید

اره عزیزمحالا کاری ب بقیه ندارم اما اکثر پزشکا فکر میکنن اسمون باز شده اینا افتادن پایینو این توی زن ...

بعدم  دکترا اکثرشون هولن

با زن گرفتنم درست نمیشه

چون تو جامعه ی ما بیش از حد بها داده شده بهشون اجازه ی این کارو ب خودشون میدن چون خیلی از دخترا عاشق اینن با ی دکتر باشن دیگه

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

اخه الان ینفر گفت دکتره خب طبیعیه دست بزنه نه ؟؟؟بعد خب من از کجا می تونم تضمین کنم شوهر آینده من در ...

نه اون یه نفر حتما منظور حرفتون رو بد برداشت کردن 

چرا باید یه دکتر الکی دیت به بازوی یه خانم بزنه موقع حرف زدن 

مگه میخواد درمانش کنه؟