2777
2789
عنوان

زندگی تلخ

305 بازدید | 25 پست

سلام بچها

دوستان من دلم خیلی گرفته.کسیم ندارم باهاش دردودل کنم راحت.من از رفتارهای شوهرم خیلی خسته شدم.چندتا اخلاق داره که مهرم نسبت به بهش خیلی کم شده.اهل خیانت نیست ولی خب اخلاق نداره.یه بچه ۴ ساله هم دارم.به طلاق فکر نمیکنم ولی ته دلم مهرش بریده.نمیتونم ببخشمش بخاطر بد اخلاقیش،بد صحبت کردنش،بی ارزش بودنم

چرا گلم

از اینکه تقلا کنم رفتاراشون درست کنه خسته شدم.خیلی تحقیرم می‌کنه.تا یه جایی آدم توان داره.مدام که تو این شرایطی زده میشی.اوایل که خیلی ایراد می‌گرفت از همه چی هی سعی کردم دلسوز بدست بیارم ولی دیدم کلا اینجوریه هیچی راضیش نمیکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از اینکه تقلا کنم رفتاراشون درست کنه خسته شدم.خیلی تحقیرم می‌کنه.تا یه جایی آدم توان داره.مدام که تو ...

مشاوره نرفتی یا راضیش کن بیاد مشاوره ۱۴۸۰ ی زنگ بزن مشاوره میدند صبحت کن

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

بد اخلاقی یعنی چه کار می کنه؟

مثلاً سر هر مسئله ای که باهاش صحبت میکنم همش برداشت منفی می‌کنه و بحثو به دعوا میکشونه.بی احترامی میکنه،تحقیر می‌کنه.قبولم نداره اصلا.وقتی مشکلی پیش میاد خیلی راحت هرچی از دهنش درمیاد میگه.خیلیم عصبی و زودجوشه

مشاوره نرفتم اصلا.تو فکرش هستم.چون دلم واسه بچم میسوزه

اره عشقم اگ راه داره برو اصلان بچه هم ب کنار ب خاطر آرامش اعصاب خودتت برو مگ آدم تا کی جوون هست تا کی وقت داره آدم زندگی کنه ببین چی بهت میگ بالاخره ی راهکار بهت میده ذکر یا ودود رو سوره مزمل اینا برای مهرو محبت میون زن و شوهر خیلی تاثیر داره بخون انشالله ک خدا خودش ی نگاهی ب دلت بکنه 😘

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍