2777
2789
عنوان

مهمونی خونه مادرشوهرم دعوت بودیم

1007 بازدید | 68 پست

برا ناهار دعوت بودیم با سه تا خاله های شوهرم

ما اصولا باهم صمیمی هستیم 

و مهمونیه دورهمی طور بود

رسمی نبود .. مثلا به صرف آبگوشت بود

بعد که رسیدیم ساعت یک بود

وقتی رسیدیم داشتن نماز میخوندن و تازه ده دقیقه الی یه ربع طول کشید

اینم در نظر داشته باشین شب قبل برا عید مبارکی خونه ما بودن(البته بعد شام بود چون من حامله هستم و نتونستم دعوت کنم)

حالا من که تا رفتم داخل خاله بزرگ همسرم تا گفتم سلام خاله گفت سلام چقد دیر آمدین ( با یه حالت بد ناراحتی) بعدشم که رسیدم مادرشوهرم سر نماز بود بعد که نمازش تموم شد سلام علیک با من کرد ولی به همسرم باشوخی گفت دیر اومدین

من راستش یکم ناراحت شدم 

یعنی من اینقد اعتبار ندارم نیم ساعت دیر برم؟؟؟!!!!

بعدشم تا شب اونجا بودیم

این عیدم اکثرش دعوت خونواده شوهرم بودیم و با اونا بودیم

حساس شدی 😅 

چیز بدی نگفتن سخت نگیر 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چیز بدی نگفته که انقدر ناراحت شدی دوست داشته زودتر بیاین ماهم خیلی شده دیر رفتیم اینو گفتن 

میدونستی قیمت قلب سالم پنج میلیارد تومنه..؟ اگه کسی مجانی سپرد دستت قدرشو بدون

خوب قبول کن دیررفتی 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید

چیز خاصی نگفته ، مادر شوهر من از هر ده باری که میرم اونجا ۶ بارش میگه دیر اومدی 😐 انگار دست منه ! یا من باید ماشین برونم ! خب پسرت باید منو بیاره!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱