2777
2789
عنوان

کسی پریودش شدید و طولانی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 33 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه خوردم ترنسید مفنامیک آمپول کا و استرادیول والرت و دوفامد الان زنان میگه باید قرص ضدبارداری بخوری ...

تمام این مراحلو من رفتم عزیزم،قرص ال دی تا سه روز اول دو تا بعدش یکی باید بخوری ،به منکه دکترم اینطوری گفته بود چون من هم تنبلی ،هم کیست هم تعدا خیلی زیاد فیبروم و آندومتریوز دارم

عزیزم چشم ایشاالله همه چیز خوب پیش بره من که چی بگم عذاب دارم میکشم و خسته شدم

برو دکتر عزیزم پیگیری کن حتما یه راه حلی داره برات .من به حدی کم خون شدم روز عمل دوکیسه خون تزریق کردن برام

تمام این مراحلو من رفتم عزیزم،قرص ال دی تا سه روز اول دو تا بعدش یکی باید بخوری ،به منکه دکترم اینطو ...

اتفاقا دکتر زنان گفت باید ضد بارداری بخوری سه ماه 

گفتم برای میوم بزرگش نمیکنه 

گفت یک ماه بخور دوباره بیا پیشم ایشالا قطعش میکنم 

آخه من چند روز پاک شدم الان باز شدم 

به من گفت از ۵ پریودی شروع کن تا ۲۱ روز بعد قطع کن 

شما خوردی روی میوم تاثیر نداشت 

چند دوره خوردی 

قطع کرد

ای خدا خب چی بود علتش چی خوردی خوب شدی

میگفتن کیست هست.کلی دارو خوردم.تا تهران رفتم پیش هما ایرانمنش به زور برام نوبت گرفتن خارج کشور بود چندروز اومده بود ایران.هیچ دکتری نمیدونست باید با من چیکار کنه شدم موش آزمایشگاهی چند روز بستری شدم ...

خود به خود قطع شد

همیشه زنگ آخر مدرسه میزاشتم همه بچه ها برن بعد من میرفتم کل لباسام خون خالی😭😭😭😭

برو دکتر عزیزم پیگیری کن حتما یه راه حلی داره برات .من به حدی کم خون شدم روز عمل دوکیسه خون تزریق کر ...

بابا دکتر خیلی رفتم حتی بیمارستانم رفتم چون تعطیلات عید بود 

چند ذوز پاک شدم با دارو دوفامد 

اما باز شروع شده زنان گفت باید ضد بارداری بخوری منم میترسم میوم بزرگتر کنه

اتفاقا دکتر زنان گفت باید ضد بارداری بخوری سه ماه گفتم برای میوم بزرگش نمیکنه گفت یک ماه بخور دوباره ...

عزیزم من بعد بارداری دومم چندین سال همین مشکلات رو داشتم و روز به روز بدتر میشدم تا اینکه دوز دوم واکسن کرونا رو که زدم،بازم به خونریزی و لکه بینی افتادم و دیگه هیچ درمان و دارویی بهم جواب نمیداد تا اینکه مجبور به هیسترکتومی شدم

مشکلتون چی بود؟تقریبا منم چند ساله درگیر این مساله هستم

ببین بخدا اینقد شهرای مختلف دکتر رفتم هیچکس سر درنمیاورد وقتی تعریف میکردم باور نمیکردن.آخرشم برا اینکه خودشونو راحت کنن میگفتن کیسته

ببین بخدا اینقد شهرای مختلف دکتر رفتم هیچکس سر درنمیاورد وقتی تعریف میکردم باور نمیکردن.آخرشم برا ای ...

به منم می گفتن کیست داری،فیبروم داری ، میوم داری،نیج سزارین هستی و ... چقدر داروهای مختلف مصرف کردم ،دمنوش های گیاهی ،طب سنتی و ...،هیسترسکوپی کردم ،ولی بازم گاهی اوقات مشکل دارم ،یدفعه آندومترم ضخیم میشد طوری که میگفتن ضخامتش مثل خانمی هست که دوماهه بارداره و پریود نمیشدم ،گاهی اوقات هم پریود میشدم و چند وقت قطع نمیشد وخونریزی شدید و ...

خسته شدم خدا کنه خوب بشم