سلام دیشب سر جریانی با شوهرم دعوام شد تو دعوا لیوان شکوندم و دستم خورد تو صورتش بعدش زد به کولی بازی و تهدید که الان به پدرت زنگ میزنم وسیله هاشو جمع کرد که بره. منه احمق هم هی دستشو گرفتم اصرار و التماس. کوتاه نیومد. صبح بیدار شدم هم پری ام هم سرماخورده شدید خواستم برم درمانگاه نزاشت و زنگ زدم پدرم بیاد دنبالم و دوباره تهدید که با بابات باید صحبت کنم منم بش گفتم نیاد. منم اومدم تو اتاق دراز کشیدم فعلا . تورو خدا بگید چیکار کنم شوهرمو تا حالا انقد خشن و سنگ دل ندیده بودم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
چجوری دستت اشتباه خورد تو صورتش؟دلیل دعوا رو نگی اینجوری ک تعریف کردی تو مقصری اونم خیلیباید پرتت می ...
توی مهمانی به یکی کیس ازدواج معرفی کردن شوهرم زودتر از همه گوشیو گرفت عکس دخترو نگاه کنه. وقتی به روی شوهرم آوردم دید عصبانیم میتونست عذرخواهی کنه شرایط رو هندل کنه ولی همه چیو بدتر کرد