2777
2789
عنوان

دعوای شدیدم با شوهرم تورو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 45 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی بنظرم تقصییر شما بوده خب چه اشکال داره کنجکاو شده عکسو ببینه یه چیز کاملا عادی مگه تا حالا ازش ...

آره همین کارو میکنم. قبول دارم نقطه ضعف دستش دادم چون سه ماه پیش هم دعوا کردیم دقیقا با همین کار ها حوری همه چیزو جلو برد که من مقصر شدم 

الان نقطه ضعفتو دیده باید میزاشتی بره یا زنگ بزنه ب بابات یبار دیگ تهدید کرد بگو زنگ بزن خب

دقیقا 👍

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم

قبول کن زیاده روی کردی اونم حیلی زیاد با این کارا فقط خودتو اذیت می‌کنی ببین چقد بحث شده بعدش چقد خو ...

ببین من قبول دارم زیاده روی کردم و خیلی از کوره در رفتم . بعدش هم اشتباه بدترم این بود که افتادم ب التماس. منتها الان نمی‌دونم چیکار کنم و بهترین رفتار چیه 

الان نقطه ضعفتو دیده باید میزاشتی بره یا زنگ بزنه ب بابات یبار دیگ تهدید کرد بگو زنگ بزن خب

همین کارو میکنم. پدرمم شک کرده هی داره زنگ میزنه منم جواب نمیدم. تو اتاق بمونم و دیگه سمت شوهرم نرم ؟

این حرفارو گوش نده عزیز ی عکس نگا کردن این حرفارو نداره که بخوای خودتو شوهرتو انقد عذاب بدی واقعا کا ...

خوب بیخود کرد میتونست عذرخواهی کنه وقتی دید من ناراحت شدم . من واقعا از دستش ناراحت بودم منتها چون از کوره در رفتم باعث شد همه چی سر خودم خراب بشه