2777
2789
عنوان

دعوای شدیدم با شوهرم تورو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 45 پست
خب صد درصد مقصری دیگه بعدم که دستت خورده توی صورتش !!!!!

من مقصرم ؟ اون گوشی و گرفت عکس دختر نگاه کنه ! همه بعدش مسخره کردن واقعا خجالت کشیدم. با این وجود من قبول دارم کار اشتباه کردم دیشب التماسش کردم و عذرخواهی کردم و همچنان داره اینطوری رفتار می‌کنه. واقعا نمیدانم چیکار کنم 

توی مهمانی به یکی کیس ازدواج معرفی کردن شوهرم زودتر از همه گوشیو گرفت عکس دخترو نگاه کنه. وقتی به رو ...

این چه مسخره بازیه اخه

منم بودم از روی کنجکاوی نگاه میکردم

خودت شرایطو درست کن بگو اون لحظه عصبانی شدی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با اجازه استاتر 

دوستای عزیزم ختم چهل هزار صلوات داریم در ایتا 

برای شرکت به تاپیک آخرم سر بزنید  انشالله حاجت روا بشید 💚

و یا لینک زیر رو باز کنید

eitaa.com/joinchat/1629947006Cdd8fdf10e3
من بهش ناراحتیمو گفتم خودش میتونست بهتر شرایط و کنترل کنه واقعا. الان به نظرت چیکار کنم

هیچکاری نکن بذار هرکاری میخواد بکنه.بکنه.

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

اسی بنظرم تقصییر شما بوده خب چه اشکال داره کنجکاو شده عکسو ببینه یه چیز کاملا عادی  مگه تا حالا ازش چیزی دیدی که اینقدر بهم ریختی؟؟

دوما دیگه نقطه ضعفتو دست شوهرت دادی چرا نزاشتی به بابات زنگ بزنه چرا میخواد بره التماسش میکنی ببین این دیگه سواستفاده میکنه بعد هر بار دعوا دیونت میکنه یا میره یا زنگ میزنه بابات اینبار گفت زنگ میزنم بگو بزن

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم

توی مهمانی به یکی کیس ازدواج معرفی کردن شوهرم زودتر از همه گوشیو گرفت عکس دخترو نگاه کنه. وقتی به رو ...

قبول کن زیاده روی کردی اونم حیلی زیاد 

با این کارا فقط خودتو اذیت می‌کنی 

ببین چقد بحث شده بعدش چقد خودتو عصبی کردی 

که لیوان شکسی و ادامه داستان 

شوهرت حق داره واقعا

این چه مسخره بازیه اخهمنم بودم از روی کنجکاوی نگاه میکردمخودت شرایطو درست کن بگو اون لحظه عصبانی شدی

با وجود این رفتار های شوهرم بازم برم عذرخواهی کنم ؟ بی تفاوتیش‌به مریضیم با اینکه دید داغونم از ذهنم نمیره