2777
2789

کدوم منطقه و میتونید متراژش رو بگید؟ 

لطفا باز یه عده نیان بگن مردم توی ایران هم خونه ندارن چه برسه خارج از ایران و چه دل خوشی داری و... 

من دارم از همون درصد کمی که دارن یا اشناهاشون داشتن  میپرسم، شما عنوان رو دیدی اصلا وارد نشو ممنون

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

اگه برای گرفتن اقامت مد نظرتون هست(اقامت طلایی) باید فکرکنم یک یا دو میلیون درهم خونه بخرید به خاطر نمیارم کدوم بپرسید 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برای گرفتن اقامت مد نظرتون هست(اقامت طلایی) باید فکرکنم یک یا دو میلیون درهم خونه بخرید به خاطر ...

سلام عزیزم نه برای اقامت نمیخوایم چون سرمایه گذاری مبلغ بالایی میخواد. ما میخوایم یه پایگاه کوچیک داشته باشیم برای رفت و امد ها

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

سلام عزیزم نه برای اقامت نمیخوایم چون سرمایه گذاری مبلغ بالایی میخواد. ما میخوایم یه پایگاه کوچیک دا ...

بله قیمتش بالاست

چه قیمتی میخواید هزینه کنید؟ 

سلام عزیزم نه برای اقامت نمیخوایم چون سرمایه گذاری مبلغ بالایی میخواد. ما میخوایم یه پایگاه کوچیک دا ...

ببین ما دو تا از اقوام هستن اما راستش اصلا اطلاعات ندارم یکیشون که از اون فوق پولداراس اما اون یکی برای دخترش دفتر کار زده گمون نکنم بیشتر از ده میلیارد خرج کرده باشه 

دبی بزور میشه رفت چ برسه ب اینکه خونه بخری

عزیزم کی گفته من خودم داییم خونه داره اونجا.رفت و امد میکنن. دبی اصلا شرایط سختی نداره

عزیزم کی گفته من خودم داییم خونه داره اونجا.رفت و امد میکنن. دبی اصلا شرایط سختی نداره

باریکلا ب داییت دستش روسر ما

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

۴۰ میلیااااااارد ؟ چقدر گرون . با این پول تو ایران میری یه روستا رو میخری و میشی خان روستا .

برای گرفتن اقامت ده ساله

وگرنه ارزون تر هم مسلما هست تازه قیمت دقیقش رو نمیدونم، یادم نمیاد ۱ میلیون درهم بود یا ۲