2777
2789
عنوان

بچه ها کسی بوده از اشناهاتون دبی خونه خریده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 26 پست

ابجیم اونجاخونه دارن وزندگی میکنه خونش بزرگه اماامروزدیروزنخریده خانواده همسرش ازسال چهل اونجابودن جزقشرپولدارن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
ببین ما دو تا از اقوام هستن اما راستش اصلا اطلاعات ندارم یکیشون که از اون فوق پولداراس اما اون یکی ب ...

من خودم داییم خونه داره اونجا ولی اون کارخونه داره اصلا خونش چه ایران چه اونجا یه منطقه ایی هست که درصد کمی میتونن بخرن. تجارت میکنه

ما بیشتر یه مکان کوچیک میخواستیم برای رفت و امد

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یادمه یه مدت میگفتن اگر بخوای تو این کشورهای عربی حوزه ی خلیج فارس خونه بخری باید یه عرب از مردم اون ...

من داییم خونه داره. همچین چیزی نبوده

فکر میکنم شایعه باشه

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

من خودم داییم خونه داره اونجا ولی اون کارخونه داره اصلا خونش چه ایران چه اونجا یه منطقه ایی هست که د ...

دقیقا مام دایی جان هستن که گفتم فوق پولداره 

اما این یکی هم باز دایی هستن اما برای اجاره ی ی واحد حدود شصت منری تو منطقه ی متوسط دبی حداقل باید  ماهی ب پول خودمون صد تومن پول داد و برای خرید همون ملک  مثلا باید بیست میلیارد بذاری

دقیقا مام دایی جان هستن که گفتم فوق پولداره اما این یکی هم باز دایی هستن اما برای اجاره ی ی واحد حدو ...

اخه میدونی چیه ما چندتا خونه و زمین توی ایران داریم

من اون روز به بابام گفتم بجای این خونه ها بیاد حداقل یکی دوتاش رو بفروشیم یه خونه توی یکی از کشورای نزدیک بخریم برای رفت و امد و اینا. نه برای اینکه کلا بریم. خونه هامون هم اکثرا همشون منطقه های خوب هستن

بعد بابام گفت اوکی خب تو تحقیق کن ببین کجا مناسبه انجامش میدیم. من پرس و جو کردم برای ترکیه گفتن خیلی کلاهبرداری و اینا زیاده خیلی احتمالش هست کلاه سرتون بزارن وگرنه جاهای خوبش به پولمون میخورد . گفتم حالا ببینم شرایط دبی چیه ولی احتمالا یکی از همین دوتا کشور

عزیزم یکی از دوستام دبی زندگی میکنه درخواست بده پیجشو بهت بدم ازش سوال کنی

باشه عزیزم مرسی