2777
2789
عنوان

خانواده خواستگار گفتن باید موهاتو و بدنتو ببینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3565 بازدید | 133 پست

خاله ات و تفکراتش منو کشته...ضد زن بودن و محتاج شوهر تا کی...خفت به خودشون بدن که دخترشون ازدواج کنه!!!!

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خانواده پسره گفتن باید کل خانواده دختر رو ببینیم خاله هاشو مادربزرگشو ...مامانم به من میگه تو چادربپ ...

خاله ت مشکلش چیه

ک انقد پسره سطح پایین تره و بی هیچی 

انقد خودشو‌داره میکشه؟

حالا اگ میترسه تو‌خونه این ی چادر رنگی بنداز سرت دیه چ میشه کرد یهو‌ ی چی میشه میندازن گردن تو

رسم و رسوم رو کی مد کرده همین زنها

همین مادرهای پسر مد کردن، مادرهای دختر و دختر پذیرفتن

کسی تحمیل نکرده بود این خاستگاری رو

پدر مادر دختر برای اینکه یه نون خور کم کنند ،هر خفتی می پذیرند

همون اول باید این خواستگار رو پرت میکردن بیرون

خوب معلومه خودشون هم بدبختن که حاضرند به هر بی فرهنگی دختر بدن

مگه بدن پسر رو چک میکنن

اها 

توجه نکردم به ادامه فرمایشتون که گفتید خانواده دختر گفته بودن اگه نشون نمی دادیم شاید دخترمون رو نمی گرفتن

نه عزیز نیاز به چک کردن نیست ولی اگه یه درصد هم نیاز بود ،  با توجه به عقاید خانواده دختر(نگرانی بابت نگرفتن دخترشون) ، ابدن دیگه نیاز نبود 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
دخترخالم خیلی استرس داره میگه ممکنه منو نگیرن

پس هر چی بهش بگن حقشه

ولش کن.

خودش دوست داره این شرایط و تازه استرسشم داره

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲