2777
2789

برای دخترخالم خواستگار اومده دخترخالم چادریه و موهاشو میپوشونه

خانواده پسر تو جلسه خواستگاری به دختره و مادرش گفتن بریم تو اتاق صحبت کنیم رفتن تو اتاق به دختره گفتن روسریتو دربیار موهاتو ببینیم که یه وقت تاس نباشی

دخترخالم روسریشو درآورد بعد بهش گفتن حالا لباساتو دربیار بدنتو ببینیم که یه وقت مشکلی نباشه

دخترخالم اینکارم کرد

بعدش گفتن باید بریم دکتر گواهی بگیری 

واقعا هنوز چنین رسوماتی هست؟

جالبه که پسره خیلی آدم ویژه ایم نیست هیچیم نداره خونه و ماشین

پسره تو ارتش کار میکنه و خیلی تفاوت طبقاتی دارن با خالم اینا

بنظرتون اینا بی احترامی نیست به شعور دختر؟

دخترخالم ۲۲ سالشه و خالم میگه اگه بخوایم بهشون چیزی بگیم ممکنه نگیرن دخترمو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چقدر دخترخالت سادس ک قبول کرده بدنش و ببین همچین چرتو پرتایی و بخوان بهش بگن 

باید یجور حالشون میگرف اون لحظه لال میشدن

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

خالت چقدددددددررررررررررررررررررررررر عجوله

ب درک ک نگرفتن چه پررو 

من باشم پرتشون میکنم بیرون

22سال دختر بزرگ کن اخرم همچین کیسی بیاد 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم شکرت🦋

وااا اینا رو پرت کن تو خیابون یعنی چی تاس خاله ات بگو عزت نفس دخترت چی در آینده چی هرچی بگید بله تا آخر عمر سر کج باشد 🤦🤦🤦

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خیلی سنتی ان!

این رسمها واسه ۶۰ سال پیشه 

خاله ات چقدر احمقه میخواد باز دختر بده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید