2777
2789
عنوان

مادر شوهرم يجوري وانمود ميكنه

205 بازدید | 18 پست

انگار من بفكر بچم نيستم يهو توجمع ميگه وااااي فلاني من ميرم دست صورت بچرو بشورم همش تفيه 

بچم داردندون درمياره همش دست دهنش ميكنه منم چندبارپاك ميكنم نميشه ك همش بغل شير اب بشينم. يا ميگه واااي چرا بابچه حرف نميزني بش محل نميداري من همه وقتم بابچس چيو محل نميزارم  ميخواد بگه من دلسوزتر توام واسش. خيلي اذيتم ميكنه تو جمع ميخواد بكه من بچه داري بلد نيستم چكارش كنم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خونش نرو و مستقیم نگو نمیام، بهانه بیار، درست مث من😅

جاهایی ک اون هست خیلی کم برو

سعی کن زیاد باهاش رو در رو نشی

راهش خیلی ساده س

چون اینجور ادما اگر از خودت دفاع کنی هم درست نمیشن فقط اعصابتو خورد میکنن

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

اولا ب نظرم از بس سکوت کردی مادر شوهرت اینطوری باهات رفتار میکنه 

دومن داخل جمعشون کمتر حضور پیدا کن 

سومن وقتی میگه من دارم میرم صورت بچه رو بشورم بگو زحمت نکشید مادرجان من خودم میبرم میشورم یا وقتی میگه چرا با بچه حرف نمیزنی بگو مگه شما داخل خونه من هستین که متوجه بشین من حرف میزنم یا ن

خونش نرو و مستقیم نگو نمیام، بهانه بیار، درست مث من😅جاهایی ک اون هست خیلی کم بروسعی کن زیاد باهاش ر ...

هفته يبار مجوري ميرم  تابعدديدنش تاچندروز اعصابم بهم ميريزه

اولا ب نظرم از بس سکوت کردی مادر شوهرت اینطوری باهات رفتار میکنه دومن داخل جمعشون کمتر حضور پیدا کن ...

همينو گفتم بچه روبده خودم ميشورم. اما باز تكرارميكنه خيلي هم تند باش خرف بزنم شوهرم ميگه چرا هفته يبار مجبوري ميرم شوهرم ميگه

جلو جمع میگف این اصلا با بچش بازی نمیکنه فقط پسرم بابچه بازی میکنه😂😂😂ذات مادرشوهر همینه حسود حرص ...

دقيقا همينه ميگه بابچه حرف نميزني ميگه اين بچه اگ خونه من بودتاالان زبون بازكرده بود اخه بچه ٥ماهه چطورحرف بزنه

دقيقا همينه ميگه بابچه حرف نميزني ميگه اين بچه اگ خونه من بودتاالان زبون بازكرده بود اخه بچه ٥ماهه چ ...

محل نده بیشعورن پیر ک میشن خرفت میشن پاچه عروسای بدبختو میگیرن اگر ساکت بشینن کسی کارشون نداره ولی مگه میشه نظر ندن

همينو گفتم بچه روبده خودم ميشورم. اما باز تكرارميكنه خيلي هم تند باش خرف بزنم شوهرم ميگه چرا هفته يب ...

ب شوهرت بگو مادرت اینطوری با من حرف میزنه هفته یکبار بیشتر نرو حتی هفته یکبارم ک میری سرسنگین باش و زیاد باهاشون صیمیمی نشو ک هی بهت توهین کنن