انگار من بفكر بچم نيستم يهو توجمع ميگه وااااي فلاني من ميرم دست صورت بچرو بشورم همش تفيه
بچم داردندون درمياره همش دست دهنش ميكنه منم چندبارپاك ميكنم نميشه ك همش بغل شير اب بشينم. يا ميگه واااي چرا بابچه حرف نميزني بش محل نميداري من همه وقتم بابچس چيو محل نميزارم ميخواد بگه من دلسوزتر توام واسش. خيلي اذيتم ميكنه تو جمع ميخواد بكه من بچه داري بلد نيستم چكارش كنم؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
اولا ب نظرم از بس سکوت کردی مادر شوهرت اینطوری باهات رفتار میکنه
دومن داخل جمعشون کمتر حضور پیدا کن
سومن وقتی میگه من دارم میرم صورت بچه رو بشورم بگو زحمت نکشید مادرجان من خودم میبرم میشورم یا وقتی میگه چرا با بچه حرف نمیزنی بگو مگه شما داخل خونه من هستین که متوجه بشین من حرف میزنم یا ن