2777
2789

ببین کلا همه چی میریزه به هم

همه چی هاروحیه ات

هیکلت

قیافه ات

علایقت

طبع ات

غذاهایی که دوس داشتی

تازه بعد زایمان هم همون ادم قبلی نمیشی دوباره همه چی فرق میکنه کلا یخ آدم دیگه میشی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درد لیگمان رحمی حتی دکتر عمومی بیسواد بیمارستان فجر نمی‌دانست چیه  با یک سرچ ساده تو نت هست 

امان از بی سوادی دکترها

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
درد لیگمان رحمی حتی دکتر عمومی بیسواد بیمارستان فجر نمی‌دانست چیه با یک سرچ ساده تو نت هست امان از ...

عزیزم من هفته ۲۱هستم خیلی عذر میخوام واژنم یجکر درد میکنه..چجوریه بگم سفت شده انگار ...سردخترم اصلا اینجوری نبودم

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲من بمیرم ولی ب بچه هام چیزی نشه یا ابلفضل

بیشتر ببینید
چی هست حالا؟😄۲۷۱۱

درد رباط های اطراف رحم ناشی از کشیده شدن و بزرگ شدن رحم معمولا سمت چپ بعد چند روز هم محو میشه

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
برای بعضیا حس جنسیشون خیلی زیاد میشه برای بعضیا هم خیلی کم میشه. برای من خیلی زیاد شده بود جوری که د ...

منم قبلا سرد بودم همش میگفتم نه و فلان الان شوهرم میگه نه بذار برا بعدا آبروم رفته😂

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم دوستت دارم می‌دونم خیلی وقتا ناشکری کردم و گفتم چرا دعامو برآورده نکردی ولی بعدش فهمیدم که برام بهترشو حاضر کرده بودی عاشقتم فقط تورو دارم زندگیمو آیندمو خانوادم و همه رو به تو میسپارم چون می‌دونم به بهترین شکل مواظبشونی ❤️دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید