2777
2789

ببین کلا همه چی میریزه به هم

همه چی هاروحیه ات

هیکلت

قیافه ات

علایقت

طبع ات

غذاهایی که دوس داشتی

تازه بعد زایمان هم همون ادم قبلی نمیشی دوباره همه چی فرق میکنه کلا یخ آدم دیگه میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد لیگمان رحمی حتی دکتر عمومی بیسواد بیمارستان فجر نمی‌دانست چیه  با یک سرچ ساده تو نت هست 

امان از بی سوادی دکترها

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
درد لیگمان رحمی حتی دکتر عمومی بیسواد بیمارستان فجر نمی‌دانست چیه با یک سرچ ساده تو نت هست امان از ...

عزیزم من هفته ۲۱هستم خیلی عذر میخوام واژنم یجکر درد میکنه..چجوریه بگم سفت شده انگار ...سردخترم اصلا اینجوری نبودم

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
چی هست حالا؟😄۲۷۱۱

درد رباط های اطراف رحم ناشی از کشیده شدن و بزرگ شدن رحم معمولا سمت چپ بعد چند روز هم محو میشه

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
برای بعضیا حس جنسیشون خیلی زیاد میشه برای بعضیا هم خیلی کم میشه. برای من خیلی زیاد شده بود جوری که د ...

منم قبلا سرد بودم همش میگفتم نه و فلان الان شوهرم میگه نه بذار برا بعدا آبروم رفته😂

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید