2777
2789
عنوان

سوراخ های بینی بعد از جراحی

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 39 پست
اون وقت شما سوراخ بینی تون کوچیکه، تنفستون اوایل چطور بود؟ من احساس پر بودن دارم، تنفسم کم و  س ...

طبیعیه بخاطر لخته خون و بخیه های جذبیه داخل بینیته گلم، باید هر روز تا ۶ ماه شستشو بدی تا اوکی بشه اگه سر تایم و روزی سه بار انجام بدی زودتر راه تنفسیت کامل باز میشه

من کلا عادت دارم از دهن بیشتر نفس بکشم ولی الان هرموقع که از بینیم نفس میکشم یکی از سوراخای بینیم اوکیه ولی یکی دیگش احساس پر بودن داره که احتمال زیاد لخته خون خشک شدست باید انقدر شستشو بدم تا برطرف شه

سخت نگیر قشنگم مطمئن باش بهش زمان بدی همه چیزش عالی میشه و همونی میشه که میخواستی

ببین عزیزم این قسمتی که خط کشیدم بیشترین ورم و داره بعد از نوک بینی، به اصلاح بهش میگن پره ولی سوراخ ...

آهان ممنون عزیزم 

من مرتب شستشو میدم ولی چون از ورمه خیلی اثری نداره. دکترم هم گفت هر وقت احساس کردی لازم داری 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

طبیعیه بخاطر لخته خون و بخیه های جذبیه داخل بینیته گلم، باید هر روز تا ۶ ماه شستشو بدی تا اوکی بشه ا ...

عزیزم میشه در حد ی صلوات برام دعا کنی. اسمم فاطمه است. حال روحیم خیلی بده

آهان ممنون عزیزم  من مرتب شستشو میدم ولی چون از ورمه خیلی اثری نداره. دکترم هم گفت هر وقت احسا ...

اره بخاطر ورمی که بینی داره و فشاری که بهش وارد شده حتی داخل بینی هم ورم میکنه واسه همین بعضی وقتا که احساس گرفتگی داره شاید لخته هم نباشه و صرفا فقط از ورم باشه

بعضیا میگن هر سه ساعت بعضیا روزی سه وعده ولی من خودمم وقتایی که مثلا چیز تند میخورم که احساس کنم لازم داره برای جلوگیری از ورم بیشتر شستشو میدمش

سلام دوست عزیز. شما اقدام کردین برای اصلاح سوراخهای بینی؟ درست شد؟ چه کردین؟

سلام. نه من اون موقع داخل بینیم ورم زیاد داشت و تنفسم سخت بود . برای همین فکر میکردم مال سوراخهاس و کوچیک کرده. ولی الان که ورم داخلی کمتر شده، تنفسم بهتر شده خدا رو شکر

خوشبحال اونایی که هزینه کردن و اینهمه سختی عمل و نقاهت بعدش رو کشیدن و بینمشون خوشگل و کوچیک شد،ولی من پولم که رفت هیچ اونهمه اذیت شدم عذاب کشیدم،بینیم همون گوهی هست که بود اصلا هیچکس نمیدونه ک منم بینی عمل کردم،چرا خدا ب بعضیا زیبایی داد و بعضیا اگه زشتن زمینشو داد که با عمل خوب شن ولی من هیچکدومو ندارم همش حسرت