2777
2789

شدیدا دلتنگ کسی هستم که باهاش قهرم بعضی شبا خواب میبینم گریه می‌کنه خیلی غرورشو شکسته تا فقط من باهاش آشتی کنم ولی شوهرم اجازه نمیده میگه دوباره ضربه میخوری اذیت میشی دزدکی می‌خوام ببینمش ولی خب ممکنه وقتی بیاد خونم پسرم ب شوهرم بگه شر بشه

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی دوتا پسرام صلوات بفرستید💖💖💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترخالم 

یه بی احترامی کزد به مادرم 4 سال تفاوت سنی داریم 

زنگ زدم با خاک یکسانش کزدم حتی یه کلمه جوابمو نداد 

بعدم زنگ زدم با خالم دعوا کنم جواب نداد پیامش دادم ناجور 

خلاصه دلم تنگ شده براش خیلی همو میفهمیم

اره ولی خب چون میدونم لیاقت آشتی نداره آشتی نمیکنم باهاش

خیلی سخته این شرایط خیلی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترخالم یه بی احترامی کزد به مادرم 4 سال تفاوت سنی داریم زنگ زدم با خاک یکسانش کزدم حتی یه کلمه جوا ...

وای دارم دیوونه میشم بخدا تا دم درم اومد چند بار در زد رفتم باز کنم شوهرم نذاشت نشستم گریه کردم😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترخالم یه بی احترامی کزد به مادرم 4 سال تفاوت سنی داریم زنگ زدم با خاک یکسانش کزدم حتی یه کلمه جوا ...

بفرما خاله و دخترخاله حتی حوصله نداشتن جوابت رو بدن، اونها شمارو بی محل کردن نه شما اونهارو

با کسی قهر نیستم. اصولاً اخلاقم اینطوری هست که با همه می جوشم و حتی اگه از کسی خوشم نیاد به روم نمیارم . اما نمیدونم از اقوام همسرم که گاهی حتی جواب سلامم نمیدن و خودشونو میزنن به اون راه. خدا خودش شاهده هیچ هیچ هیچ بدی هم در حقشون نکردم اصلا. من موندم این دنیا چقدر ارزش داره که تین کارها رو میکنن. 

اره شده باهاش آشتی کردم بازم دعواراه انداخت قهرکردم بعد قهرم درست 6بارازم درخواست آشتی کرد من هربار نه گفتم و دیگه نبخشیدم و آشتی نکردم جوری اون1باراشتیمو کوفتم کردکه اگه 100000سالم بگذره درخواست آشتی بده عمرا قبول کنم 

با کسی قهر نیستم. اصولاً اخلاقم اینطوری هست که با همه می جوشم و حتی اگه از کسی خوشم نیاد به روم نمیا ...

بحث جوشش نیس مثلا فرض کن یکی اومده خونت میگه شما لیاقت این بچه رو ندارین اخلاقتون بده در حالیکه ما واقعا فرهنگ و اخلاقمون از اون طرف خیلی بالاتره یا میاد تیکه میندازه آدم دلش می‌شکنه کم کم ناراحتی باعث میشه نخوای ببینیش ولی خب ندیدنش چون نسبت نزدیکی داره ناراحت کنندس

1
5
10
15
20
25
30
35
40