2777
2789
عنوان

شده دلتون بخواد با یکی آشتی کنین ولی نتونین

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 21 پست
چرا

خیلی اومد دم در آشتی کنیم خواب می‌دیدم میگف دلتنگتم ولی خب شوهرم نذاشت درو باز کنم خیلی ازش دلخورم قول دادم ی روز عزیزشو پشت در بذارم تا بفهمه چ حسی داره

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی دوتا پسرام صلوات بفرستید💖💖💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیگه شوهرت عقده ای هست اگر مادر خواهرت و برادرت و بابات هستن جلو شوهرت وایستا

با دوتا بچم‌ چیکار کنم پدرم اصلا پشتم نیس شوهرمم همه اخلاقاش عالیه ب جرات میتونم بگم شاید تو عمرم آدم ب محترمی شوهرم ندیدم فقط چند باری باهاشون رفت آمد کردم چنان ضربه های خوردم ازشون که بستری شدم هرروز آرامبخش میزدم بچم‌ وسط مونده بود شاید باورت نشه مدتی که رفت آمد داشتیم من اصلا بدون دلیل باردار نمیشدم تا قطع رابطه کردم روحیم انقد خوب شد هم باردار شدم هم اخلاقم شادتر شد چی بگم خواهر که تقصیر خودشونه تهش هم اینجوری ناراحتی میمونه برای آدم 

چن بار بلا سرم اومده حتی پلیس زنگ زدگی دخترت بستری هست بیاین اجازه ترخیص بدین (شوهرم راه دور بود)

بابام حتی نیومد امضا کنه مرخص شم منتظر شدم شوهرم برگرده بیاد امضا کنه

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی دوتا پسرام صلوات بفرستید💖💖💖

بفرما خاله و دخترخاله حتی حوصله نداشتن جوابت رو بدن، اونها شمارو بی محل کردن نه شما اونهارو

نه دختر خالم شوکه شده بود چون حتی یک بار هم دعوا نداشتیم

خالمم به خاطر اینکه این مسئله بزرگتر نشه جواب نداد 

بحث جوشش نیس مثلا فرض کن یکی اومده خونت میگه شما لیاقت این بچه رو ندارین اخلاقتون بده در حالیکه ما و ...

باور میکنی همین فامیلای همسرم که گفتم همینن، زبونشون نیش داره، مثلا میگن چقدر چاق شدی؟ اصلا تو تضمین میدی شوهرت سرت هوو نیاره؟ چه ایرادی داره که یک مرد هم زن داشته باشه هم دوست دختر؟ در صورتیکه رابطه عاشقانه ای با همسرم دارم و اصلا بین مون ازین حرفا نیست، همسرم میگه محلشون نزار، اینا مثل آتیشن نزدیک نشو میسوزی، اینا از حسادت این حرفا رو میزنن، همسرم که باهاشون کلا در حد سلام و علیک رابطه داره ، من خاکبرسر نمیتونم مثل خودشون باشم، هی میگم عیب نداره، حالا بزار بگن مگه شوهرم حرفشونو گوش میده؟ خدا رو خوش نمیاد باهاشون قهر باشم ، شوهرم میگه حداقل جوابشونو مثل خودشون بده، نمیتونم بعد میام خونه ناراحت میشم که فلانی اینو بهم گفت شوهرم عصبانی میشه که تو چرا اینقدر بی سرو زبونی هر کسی از راه میرسه هر چی میگه جواب نمیدی ، نمیدونم چطور این اخلاقمو درست کنم

نه دختر خالم شوکه شده بود چون حتی یک بار هم دعوا نداشتیمخالمم به خاطر اینکه این مسئله بزرگتر نشه جوا ...

آره دیگه آبروداری کردن، ولی مطمئن باش پشت سرت تصمیم گرفتن زیاد باهات در ارتباط نباشن..

آره دیگه آبروداری کردن، ولی مطمئن باش پشت سرت تصمیم گرفتن زیاد باهات در ارتباط نباشن..

اصلا در ارتباط نیستیم قطع ارتباط کزدم ازون روز تا الان 

مادرم خیل برام مهمخ