2777
2789

داشتم سکته میکردم 

من واقعا دلم بچه نمیخواد بچه ها چیکار کنم حس میکنم اگر بچه دار بشم زندگی ام تموم میشه دیگ این آدم شاد وبیخیال الان می می‌ره😭

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم

جلوگیری کن خواهرجلوگیری

میکنم ولی همه دارن فشار میارن بچه بیار چند ساله ازدواج کردیم هنوز جفت مون میگیم نه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میکنم ولی همه دارن فشار میارن بچه بیار چند ساله ازدواج کردیم هنوز جفت مون میگیم نه

همه به درک

مهم امادگی مادره و بس

تصمیم گیرنده زندگیت باید خودت باشی نه بقیه چون موقع سختیا و مشکلاتش فقط خودتی نه دیگران

اوول اینکه اگر تو روز صحبتش بوده و تو خواب دیدی بخاطر صحبت هایی هست که شده و تعبیری نداره ولی اگه صحبتی جدیدا نشده باید بگم که اگر دختر باشه این خواب خیلی خوبه برکت و نعمته

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
همه به درکمهم امادگی مادره و بستصمیم گیرنده زندگیت باید خودت باشی نه بقیه چون موقع سختیا و مشکلاتش ف ...

آره میدونم منم مقاومت میکنم ولی جاری بیشعورم که خیلی هم بیکاره و تنها افتخار زندگی اش بچه اس دایم تیکه میندازه 

اوول اینکه اگر تو روز صحبتش بوده و تو خواب دیدی بخاطر صحبت هایی هست که شده و تعبیری نداره ولی اگه صح ...

من تو خواب هم دوستش داشتم هم می ترسیدم از  مادر شدن 

ولی شبش جاری ام به یکی گف چرا بچه نمیاری بچه خوبه فلان یعنی داشت به کن تیکه مینداخت بنطرم برا اونه 

آره میدونم منم مقاومت میکنم ولی جاری بیشعورم که خیلی هم بیکاره و تنها افتخار زندگی اش بچه اس دایم تی ...

خب توام موفقیت ها و توانایی هات رو بیشتر کن خودتو قوی کن به اونا بناز بگو فعلا بفکر اینم زن قوی و موفقی شم بعد بچرو تولید میکنم که بتونه به مادرش افتخار کنه

بگو شما حرص نخور

خب توام موفقیت ها و توانایی هات رو بیشتر کن خودتو قوی کن به اونا بناز بگو فعلا بفکر اینم زن قوی و مو ...

آره من دانشجو ام تو رشته مورد علاقه ام هدفم اول کار بعد ادامه تحصیله انشالله 

امان ازین جاری های خاله زنکچن تا بچه داره چن سالشه جاری جون ؟

جاری ام ده سال فک کنم ازم بزرگ تره اگ بیشتر نباشه دوتا بچه داره یکی اش هم متاسفانه معلول ولی دیشب برداشته میگه من میتونم ده تا بچه هم میازم حالا پسرش کلا مادر شوهرم بزرگ می‌کنه اصلا این هفته به هفته نمی فهمه این بچه کجاس 

آره من دانشجو ام تو رشته مورد علاقه ام هدفم اول کار بعد ادامه تحصیله انشالله

افرین بهترین کارو میکنی  

با توجه به سنت حالا خیلی وقت هس برا مادر شدن

راحت ۱۰ سال دیگه ام میتونی بیاری عجله نکن

اون خودش افتاده تو چاه .... حسرت کلی چیز مونده رو دلش میخواد بقیه رو هم مث خودش کنه 

چون بچه بیاد تاچن سال دیگه نمیتونی اصلا برای خودت وقتی بذاری

افرین بهترین کارو میکنی با توجه به سنت حالا خیلی وقت هس برا مادر شدن راحت ۱۰ سال دیگه ام میتونی بیا ...

هوم از همین می ترسم