2777
2789

اینقدر خوشم میاد از این تاپیکای خوشبو 😌😂💗 مناسب تابستون ...

بیاید از ترفندا و محصولاتی که استفاده میکنین و راضی هستین ( محصولاتی که استفاده هم کردین و راضی نبودین هم مشکلی نیست )  بگید 🌱🌱🌱🌱🌱

من خودم هروز دوش میگیرم و بعد اینا مام میزنم 

جدیدا آمبرلا گرفتم خیلی راضی بودم مدل ۴۸ ساعتش ..

کرم زینک فیروز هم خیلی تاثیر داشته روی بوی زیربغل 

و کرم ضد تعریق لامینین... اینکه قبل اینا من زیر بغلم رو با سفید آب میشورم قشنگگگگ میکروب ها و باکتری ها ازبین ببره و بعد مام اینا میزنم 

از بادی اسپلش و اسپری هم استفاده میکنم 💗🌱

و برای بوی بهتر لباس 

بعد از اینکه لباسامو میشورم توی ماشین لباسشویی

با اسپری که توش مایع لباسشویی مورد علاقم که با آب رقیق کردم اسپری میکنم و لباس خیلی خوشبو میشه

حتی بنظرم با وجود این اسپری نیازی به ادکلن و عطر هم نیست 😌💗 

شماهم از ترفنداتون بگین 🌴

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

همون مام ..کرم زینک اکسید برای همه جواب نمی‌ده دچار غدد لنفاوی میشه ولی برای منم اوکیه

خدا یعنی به خود آ......👌🏼♥️با خدا بودن این شکلیه 👈🏼چه بخوانی چه برانی ....چه به اوجم برسانی چه به خاکم بنشانی ....من نه آنم که برنجم نه تو آنی که برانی .....در اگر بازنگردد. نروم باز به جایی پشت دیوار نشستم چو گدایی بر سر راهی .... کس به غیر تو نخواهم  چه بخواهی چه نخواهی ....باز کن در   که جز این خانه مرانیست پناهی .............................خدایا شکرت بخاطر همه نعمت های فراوان که درزندگی ام دارم شکر گذارم 🙏🏼✨امروز به دنبال خوبی ها میگردم و از آنها قدردان هستم 🙏🏼✨من شادی و نشاط را به زندگی خود دعوت میکنم و با طبیعت جهان هستی در ارتباط هستم 🙏🏼✨پول به روش های پیش بینی نشده و غیر منتظره به من می‌رسد 🙏🏼✨بدن من بهترین چیزها را برای سلامتی برای رفاه من میداند 🙏🏼✨من افراد خوب را در زمان خوب جذب میکنم 🙏🏼✨اتفاق های خوب حالا برای من رخ میدهد 🙏🏼✨من ارزشمند هستم و به تنهایی کافی هستم 🙏🏼✨خدایا سپاس ♥️🤲🏼خدایا سپاس♥️🤲🏼خدایا سپاس♥️🤲🏼

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من بادی اسپلش ویکتوریا سکرت میزنم 

اول لوسیون بدن اکلیلیش بعدم اسپری

الان چند وقته دکتر ممنوع کرده به خاطر بیماری پوستیم

ولی خب بهترین بوی دنیاست

توی حمام هم با شامپو بچه خرسی گلرنگ میشورم خودم رو 

عاسق بوی اونم 

منم دقیقا مثل شما فقط از نرم کننده لباس هم استفاده میکنم و حس میکنم بوی بیشتر روی لباس میمونه. لباسایی که بیرون میچوشم هر روز میشورم حتی اگر فقط بوی عطر بده. یه عطر جیبی خنک هم میذارم تو کیفم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بیشتر ببینید
همون مام ..کرم زینک اکسید برای همه جواب نمی‌ده دچار غدد لنفاوی میشه ولی برای منم اوکیه

میدونم اما من بچگونشو میزنم که ضرر نداره و کلا ۳۵ تومنه اما خیلی تاثیر داره تازه خیلی بوی خوبیم میده

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

از مام سکرت خیلی راضی ام 

ضد تعریق کلیون هم خوبه 

اسپری دئودرانت و بادی اسپلش و لوسیونم استفاده میکنم که بوی تمیزی میدن 

از مایع لباسشویی و خوشبو کننده لباس لنور استفاده میکنم 

توی اتو خوشبو کننده میریزم 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

بیشتر ببینید
هروز دوش ۵ دیقه ای بعدش بادی اسپلش و لوسیون بدن و مام فراوااااان ماسک موی بعد حمام ک بوش خیلی خوبه ، ...

مام چه مارکی استفاده میکنی؟؟؟!!!!

منم بوی شامپو میمونه بعد ماسک مو و روغن مو اینا خیلی خوشبوعن 🌴

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

واسه خوشبو شدن

بوتاکس زیر بغل بزنید

از مام _عطرمو_لوسیون_بادی اسپلش_ادکلن_و اسپری استفاده کنید

لباساتونو زود به زود بشورین

هردوروز یک بار برین حموم

موهای بدنتون رو شیو کنید و از اسکراب شامپو بدن استفاده کنید

اگه دندون خراب دارین برین درست کنین که دهنتون بوی بدی نده صبحا یک لیوان اب‌ولرم که‌چندقطره توش لیمو هست بخورید

از خوشبوکننده دندان خلال دندان ومسواک استفاده کنید