2777
2789
عنوان

دیشب خواب می دیدم زایمان کردم بچه دادن دستم

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 32 پست

از بچه ت و ذهنتون غول نسازید 

شیرین ترین اتفاق زندگی همین بچه دار شدن هست 

منم همش فکر میکردم با بچه دست و بالم بسته میشه و دیگه نمیتونم مثل قبل زندگی کنم 

اما وقتی اومد پشیمون شدم که کاش چهار سال به تاخیر نمینداختم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از بچه ت و ذهنتون غول نسازید شیرین ترین اتفاق زندگی همین بچه دار شدن هست منم همش فکر میکردم با بچه د ...

کسی نمیگه بچه غوله 

ولی همه خانمها آرزوها و اهداف و شرایطشون یکی نیس

هر کی یه جوره

هزاران نفرم دیدم بعد از بچه دار شدن پشیمون شدن و افسرده

فقط مادره که میدونه کی بصلاحه و وقتشه دیگری نباید براش تصمیم‌بگیره

کسی نمیگه بچه غوله ولی همه خانمها آرزوها و اهداف و شرایطشون یکی نیس هر کی یه جورههزاران نفرم دیدم بع ...

دقیقا همیشه هر وقت به حرف دلم گوش دادم خوب بوده نتیجههچ هر وقت به حرف بقیه گوش دادم گند زدم

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم

چیش عجیبه؟ اینکه چون مادرم و سختی های بعد از مادر شدن رو میدونم میگم تا امادگی کامل نباشه نباید برا ...

آمادگی هر چیزی از ذهن آدم شروع میشه 

یه خانم متاهل باید اهدافش رو دنبال کنه 

اما تو ذهنش بچه رو خیلی هم بزرگ نکنه 

اگر بین راه خدا خواسته باردار بشه 

چون آمادگی ذهنی نداره براش سخت میشه 

آمادگی هر چیزی از ذهن آدم شروع میشه یه خانم متاهل باید اهدافش رو دنبال کنه اما تو ذهنش بچه رو خیلی ه ...

اینکه ناخواسته باردار شه یه اتفاقه که مجبوره بپذیره ما داریم راجع به بارداری با تصمیم قبلی صحبت میکنیم جانم

امادگی فقط ذهنت نیس باید شرایط مالی محل زندگی رابطت با همسرت رفاه اون بچه روحیه خودت از لحاظ درونی و هم فیزیکی و هزاران چیز رو در نظر بگیری لطفا ازونایی نباش که فقط بی فکر تبلیغ فرزند اوری و تولید مثل میکنن بچه هزاران مسئولیت داره که در برابرشون مادر پدر موظفن هر یه دونش که نباشه در آینده دچار مشکل میشه و گناهش پای همون مادر پدره که بدون اینکه اون بچه بخواد بخواست خودشون برا لذت خودشون آوردنش توی این دنیا

عمیق تر فکر کن

اینکه ناخواسته باردار شه یه اتفاقه که مجبوره بپذیره ما داریم راجع به بارداری با تصمیم قبلی صحبت میکن ...

چون متوجه منطقتون

متن رو کامل نخوندم 

اما جمله آخر تون 

شما دیگه بیش از حد عمیق فکر می‌کنی عزیزکم