2777
2789

دو هفتس رابطه نداریم بهم دست نمیزنه چند بار من پیش قدم شدم برای آشتی نکرد دست کلید خونه من نیست میگه خودت گم کردی یا کار مادرت میدونم داستانش هست خانوادم اینجا نیان یک هفتس از خونه بیرون نرفتم دلم بهش شک کرده میگم نکنه با کسی در رابطه هست کسی ک هر روز نیاز جنسی داشت مگه میشه دو هفته نیاد سر وقت زنش میگه حسی دیگه بهت ندارم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعوای اصلیتون سرچی بود؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

مگه سر چی دعوا کردین که انقدر شاکیه

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

دعوا سر چی بود؟ تو مقصر بودی یا اون؟ البته تو دعوا هر دو نفر فکر می کنن مقصر طرف مقابله

سر گیر دادن دیر اومدنش ب خونه بی توجهیش بهش گفتم پول دستت اومد برام ی انگشتر بخر چون موقع خونه سازی همه طلاهامو فروخته بودم باهام دعوا ک نمیخرم پول خودمه تو نمیتونی براش تصنیم بگیری بعد همه چیو کشیدیم وسط خیلی درگیری بدی بودم حتی خانواده ها میدونن میگه از این ب بعد همینم میخای بمون نمیخای بسلامت

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
نوشتم

توحال بدش نبایدگیرمیدادی بایدیه وقت که حال هردوتون خوب بودباهم حرف میزدین الانم دیگه پیگیرش نشوخودش میادسمتت

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
توحال بدش نبایدگیرمیدادی بایدیه وقت که حال هردوتون خوب بودباهم حرف میزدین الانم دیگه پیگیرش نشوخودش ...

خیلی ناراحت میشم دلم شکسته گیر میدادم تا 11 شب بیرونی هر شب زودتر بیا الان 1 شب میاد خونه

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
منم همینو میگم خسته ام دعوامون سر بی توجهیش بود الان کلا بی توجه شد منو نمیبینه

یمدت پیگیرش نشو ببین سمتت نمیاد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
خیلی ناراحت میشم دلم شکسته گیر میدادم تا 11 شب بیرونی هر شب زودتر بیا الان 1 شب میاد خونه

لج کرده ازامشب دیرکردخودتوبزن به خواب بذارفکرکنه داره توروواقعاازدست میده البته شام وناهارت به راه باشه درحدنیازم حرف بزنین ولی تظاهرکن کاراش برات اهمیت نداره

بیشتر ببینید