2777
2789
عنوان

بعد دعوا و درگیری با شوهرم همه جوره منو محدود کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 52 پست
والا سنم بالای 30 هست و مردها برام خیلی هم جذابن اما مجردم و دوست پسر هم حتی ندارم حتی ازدواجم کنم ا ...

عزیز اون برمیگرده ب خود طرف من از این ک شوهرم هر روز ازم رابطه میخاست احساس رضایت داشتم و احساس می‌کردم علاقه بینمون زیاده الان روانی شدم ک آره این سمتم نمیاد حتما دوستم نداره

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
اره منم زیاده روی کردم خودم اشتباهاتم و قبول دارم ازش عذرخواهی هک کردم اونم مقصر بود ولی کوتاه نمیاد ...

مردا یه کم مغرور هستند ،شما زنا اکثراً زودتر پیش قدم برای آشتی هستید، بخاطر همین یه کم زمان می‌بره تا اوضاع اوکی بشه ، سعی کنید بخاطر زندگی خودتون زیاد فشار به مرد نیاری. اوضاع اقتصادی اصلأ خوب نیست ، مسائل دیگه هم باید شما زنا مدیریت کنید ، در ضمن مردا در مقابل بعضی مسائل ضعیف هستند ،شماها با سیاست اونارو تو مشت خودتون نگه دارید ، امیدوارم متوجه منظورم شده باشی

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مردا یه کم مغرور هستند ،شما زنا اکثراً زودتر پیش قدم برای آشتی هستید، بخاطر همین یه کم زمان می‌بره ت ...

بله ممنون باید بهش فرصت بدم ایشالله درست میشه منم کم تحملم زود عصبی میشم جلو زبونم و نمیتونم بگیرم ولی تو دلم چیزی نیست بخاطر همین تو این وضعیتم الان

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
بله ممنون باید بهش فرصت بدم ایشالله درست میشه منم کم تحملم زود عصبی میشم جلو زبونم و نمیتونم بگیرم و ...

درست میشه یه کم صبوری لازم داره ، الانم زیاد سر موضوع کلید و ... گیر نده خودش پیدا میشه،

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

درست میشه یه کم صبوری لازم داره ، الانم زیاد سر موضوع کلید و ... گیر نده خودش پیدا میشه،

اونو ک مطمئنم خودش گرفته از خونه بیرون نرم امروزکلید خودش و گرفتم برم زیاد کنم ازش

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
اونو ک مطمئنم خودش گرفته از خونه بیرون نرم امروزکلید خودش و گرفتم برم زیاد کنم ازش

من معتقدم زن با زبون و سیاست زنونه و چیزایی که خودتون میدونید ،میتونن مردو رام و حتی به زانو درآرن ، فقط باید بلد باشند کی و کجا ازشون استفاده کنن

چه نیاز مسخره ای شرمنده اینو گفتم اما چرا بدن ما باید وسیله دفع نیاز پست اونها باشه؟ چرا هر روز من ن ...

عاقا منم مجردم ولی خیلیییی نیاز جنسی دارم تقریبا میشه گفت از ۱۵ سالگی تا الان که نزدیک ۲۲ سالمه نیاز خیلییی بالا دارم

یعنی شما نیاز جنسی نداری اصلا؟؟

یعنی همه مشکل دارن؟ والا 90 درصد زنهای دور برم همینن

مگه تمام زنهایی که ازدواج کردن دور و بر شمان؟! 

90 درصد زنایی که دور و بر شمان اینجورن 

همه زنا اینجور نیستن عزیزم با چندنفر دیدن 

نمیتونی قضاوت کنی بهتره یکم دیدت رو ببری بالا تر 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید