2777
2789

نه واسه خوشبختی اونا ، 

واس زندگی خودم سنم نه زیاده ن کم 

خواستگاریامم همه بی نتیجه ، هر کی میاد خواستگاری من بعد می‌ره خواستگاری یکی دیگ و خبر ازدواجش میاد 🥲😂 

بعد از قضا هر بار میرم بیرون دوستامو میبینم که خداروشکر خوشن با زندگیاشون ان شاءالله بیشتر از این هم خوش و خرم باشن 

ولی میگم چرا زندگی من انقد گیر وگور داره؟ 

یعنی من تا آخر عمرم باید بشینم تو خونه بپوسم و بمیرم؟ 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

قسمت نیست دیگه عزیزم

چی بگم 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تو ظاهر زندگیشونو میبینی

طاهر زندگیشون از باطن زندگی من خیلی بهتره 

خداروشکر ( ماشاءالله)

من خودمم مجردم عزیزم هر کاری هم بگی کردم ولی تا قسمت نباشه نمیشه

چند سالته شما ؟

مگه فقط با ازدواج خوشبختی هست اگر وقت داری خوش باش برو بیرون با دوستات برو کتابخونه بازار طبیعت با این افکار ذهنت رو مشغول نکن 

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
بخدا هیچی تو متاهلی نیس هیچییییی

منم نیخام حتما متاهل باشم ولی خب حداقل زندگی منو ب یه امید گره بزنه ، من هیچ امیدی به فردا و حتی به یک دقیقه دیگ ندارم 

اگه بگم تو قلبم آتیشه دروغ نگفتم

مگه فقط با ازدواج خوشبختی هست اگر وقت داری خوش باش برو بیرون با دوستات برو کتابخونه بازار طبیعت با ا ...

خانوادم نمیزارن 

خودشونم اهل تفریح نیستن 

همش مهمون میاد باید در اختیار مهمان باشیم 

هراز گاهی خودم تنها میرم بیرون ولی خب حق ندارم با کسی دوست باشم

خانوادم نمیزارن خودشونم اهل تفریح نیستن همش مهمون میاد باید در اختیار مهمان باشیم هراز گاهی خودم تنه ...

ای کاش خانوادت همراهت بودن ادم با خانوادش میتونه خوشبخت باشه اگه تفاهم باشه بهترین دوستان ادم میشن عزیزم سعی کن که بامادرت مهربون باشی صحبت کنید کتاب بخون براش کم کم باهات راه میات خوبی کن بهش بهترینها برات رقم بخوره توکلت به خدا باشه گلم

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه