2777
2789

من الان کرمانشاهم و والدینم از هم جدا شدن کلا خانواده ای ندارم و با فامیل هم ارتباطی نداریم سالی یکبارم نمی بینمشون و بدردم نمیخورن

الان با مادرم زندگی می کنم که مشکلات روانی زیادی داره اذیتم می کنه و آسایش زندگیم گرفته توی همه چی دخالت می کنه و منم بخاطر همین رفتاراش رفتم درخواست انتقالی دادم حالا با کرج یا تهران موافقت کردن فعلا جای اصلی مشخص نیست 

من ۳۰ساله کرمانشاه زندگی کردم و زیاد تهران کرج نبودم خواستم اینجا خونه بخرم که نشد 

حالا نمیدونم بیام تهران کرج خونه بخرم یا همین شهر خودمون؟

من دیگه قصد برگشت ندارم اگرم شرایطش مهیا بشه همونجا ازدواج می کنم

از یه طرفم حوصله مستاجری ندارم و مشکلمم اینه با محیط اونجا هم اشنایی ندارم

دیگه دلمم نمیخواد برگردم کرمانشاه مگه اینجا کیو دارم تازه اینجا نمیزارن ازدواج کنم همسایه ها همش بدگویی میکنن میگن خانوادش خرابه فلانه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت جوابتو داری میدی دیگه.منتظر چی هستی.اگر انتقالیت حتمی هست و پول خرید داری بخر دیگه و راحت‌زندگی کن.ادرسم به کسی نده فردا همشون میشن دوست و مهربون و خونت استراحتگاه و هتل

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید
اونجا هم برم واقعا حوصله مستاجری ندارم سالی یکبار وسایلم بگیرم روی دوشم کرمانشاه هم خونه بخرم ارزش ن ...

عزیز حالا که قصد برگشت نداری بخر ولی چقدر نقدینگی داری 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

اگر پولت میرسه تهران،اگر نه جای خوب کرج  مثل عظیمیه یا سه راه گوهردشت،اگر مجتمع با واحدهای زیاد بگیری راحت‌تری کسی با کسی کار نداره و همو نمیشناسن و نگهبان هم داره که برای دختر تنها امن تره