2777
2789

با دوتا دوستام ساعت ۱۰ شب رفتیم قبرستون روستامون  بعد که برای خانواده تعریف کردم دعوام کردن که چرا شب رفتی بده 

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دلیل ماورایی داره. که شب نباید رفت قبرستون خصوصا تو دوره پریودی. هاله ادم شب ها ضعیف ممیشه حضور تو بعضی محل ها به واسطه دلایلی باعث اسیب ماورایی میشه. حالا اینبار رو رفتی عیب نداره دیگه گذشته اما دیگه تکرار نکنید برا خودتون خوب نیست

این همه جاهای خوب خوب رفتین قبرسون چرا 😐😐وقتتون رو جور دیگه ای تلف میکردید😑

گفتیم یکم بترسیم😂 ولی اصلا تو شب ترس نداره

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

برای خودت میگک دیگه ..حالا چرا رفتی اونوقت شب

گفتیم بریم یکم بترسیم مریض هستیم😂 ولی اصلا تو شب ترس نداره به نظرم روز ترسناک تره

برای دختر مجرد خوب نیست

خب اینو همه میگن واسه دختر مجرد خوب نیست ولی یکی نیست توضیح بده چراا

خب اینو همه میگن واسه دختر مجرد خوب نیست ولی یکی نیست توضیح بده چراا

دلیلشو نمیدونم ولی یکی از دوستامم ناخواسته رفته بود و بعدش کلی مریض شد طوری که هیچ دکتری هیچ تشخبصی نمیداد اخرسر رفت پسش دعا نویس دعا نویس ازش پرسیده شب تاحالا قبرستون بودی اونم گفته اره و بعد دعا براش ندشته خوب شد

دلیلشو نمیدونم ولی یکی از دوستامم ناخواسته رفته بود و بعدش کلی مریض شد طوری که هیچ دکتری هیچ تشخبصی ...

میدونید چه علائمی داشت مثلا چه طور مریضی گرفته بودن