2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 47 پست

[QUOTE=377449722]ببخشید برای رابطه و تنوع و هیجان میگم منم خودم اینجوریم ولی تو سایت گفتن مزش می‌ره نمی‌دونم دیگه

رابطه که هرشب نمیشه ولی هر شب بدون لباس بودن خیلی جذابه چون قبل از خواب بغل کردن و شب بخیر گفتن لذت خاصی داره

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید
بچه دیروقت بخوابه، خب شما بعدش میخوابید از خوابتون کم نمیشه؟ من خوابم کم میشه عصبی میشم.

من کلا خوابم کمه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من هر شب یه مدل جدید میپوشم هر ماه چند دست لباس خواب میگیرم ولی شوهرم همیشه نیست کارش دوره

منم موقع رابطه میپوشم از اول عادت کردم

حالا یه چیزی بگم نخندین

ما رابطمونو مشخص میکنیم مثلا ردز سه شتبه یا پنجشنبه اونروز قبل از رابطه هردو حموم میربم من ارایس میکنم ساحلی میپوشم اونم به خودش نیرسه عطر میزنه ریششو کوتاه نیکنه بعد غذای خوشمزه درست نیکنم بعد باهم سریال یا سینمایی  میبینیم 

بعدش رابطه

اوایل رابطمون نیستا ۹ ساله ازدواج کردیم هرکی میشنوه تعجب میکنه

اونروز بچمم زود میخوابونیم🤣

خدایا شکرت که بعد از ۱۰ سال ماشین خریدیم❤️❤️بچه ها دعا کنین بتونیم از خودمون خونه و یه پسر سالم و صالح داشته باشیم منم دعاتون میکنم❤️❤️❤️
ببخشید آخه از ما هر شب برای همین پرسیدم

واقعا هر شب رابطه دارین؟

خدایا شکرت که بعد از ۱۰ سال ماشین خریدیم❤️❤️بچه ها دعا کنین بتونیم از خودمون خونه و یه پسر سالم و صالح داشته باشیم منم دعاتون میکنم❤️❤️❤️
منم موقع رابطه میپوشم از اول عادت کردمحالا یه چیزی بگم نخندینما رابطمونو مشخص میکنیم مثلا ردز سه شتب ...

چه خوب 😂😂 حالا ما برنامه ریزی نمیکنیم چون وقتی هست رابطه داریم هر چند روزش که باشه

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

چه خوب 😂😂 حالا ما برنامه ریزی نمیکنیم چون وقتی هست رابطه داریم هر چند روزش که باشه

😂😂

معلومه تازه ازدواج کردین ولی واقعا سخته دوری همسر ولی یه چیزی بگم دوری محبتو بیشتر میکنه

بله اگر خونه باشه و سرکار نباشه ببین من چی میکشم سه تا بچه و کارای خونه و وووو

من که اون هفته ای یبار کمرم نصف میشه

یکم سردی بخوردش بده

بله اگر خونه باشه و سرکار نباشه ببین من چی میکشم سه تا بچه و کارای خونه و وووو

بچه هاتون چند ساله ان؟

نه بابا من هر روز کار میکنم خونه که تمیز بشو نیست سردی و اینا تاثیر ندارن

خواهرانه نصیحتت میکنم به خودت برس وفتتو با سابیدن خونه حروم نکن

وقتیم هرروز اومد برای رابطه پیشت با خوشرویی یکم ناز کن بگو امروز نه حوصله ندارم یا خوابم میاد

ببخشید این میپرسم شماخم ارضا میشی یا فقط همسرتون؟

رسیدگیم فقط در حد نظافت و حموم هستش اوشون کاملا سایلنته و پیش می‌ره یهو به خودتم میام میبینم کار از ...

یعنی شما ارضا نمیشین؟

این خیلی بده که فقط به فکر خودشه