منم هر چی سقفش کوتاهه حالمو بد میکنهعاشق ماشین شاسی بلندم
ماشین نمیترسم چون شیشه داره
سوال حقوقی و سوال درباره آزمون وکالت و میزان درآمد و اشباع شدن شغل یا اینکه رضایت دارم یا نه نپرسید جون جدتون. توی زندگی واقعی حتی وقتی زیر کلاه مش دارم درد میکشم ازم درباره علل طلاق میپرسن خسته شدم دیگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من توی حمام یا توالت هم گیر کنم یا در بسته بشه وحشت میکنم و حس میکنم هر جای بسته کوچیکی که توش گیر کنم خفه میشم و نقس کم میارم..مثلا تو تونل های شمال اگر تصادف بشه من حالم بد میشه دوست دارم زودتر از تونل برسم به جایی که نفس بکشم و هوا بازه
خدا نکنه هیچوقت احتیاج به ام آر آی پیدا کنی. منی که ترس از فضای بسته ندارم چشمامو بستم کل مدت. خیلی ...
منم بدترین چیز برای من ام ار ای بود و اینکه خانمه گفت باید دستاتو ببندیم به اون تخت ام ار ای دیگه یعنی رسما نابود شدم از ترس..دو بار خواستم بلند شدم و بیام بیرون اصلا حالم اینقدر بد شد که نگو
عاشق ابمو رابطم با حشرات عالیه😂فقط جای تنگقدیم تاریکی هم بود الان کمتر شده
خداروشکر باز خوبه. من حاضرم یه عضوی از بدنمو بدم ولی تا آخر عمر سوسک نبینم
سوال حقوقی و سوال درباره آزمون وکالت و میزان درآمد و اشباع شدن شغل یا اینکه رضایت دارم یا نه نپرسید جون جدتون. توی زندگی واقعی حتی وقتی زیر کلاه مش دارم درد میکشم ازم درباره علل طلاق میپرسن خسته شدم دیگه