2777
2789

مامانم مریضع دیروز سر صبح رفتم خونه اش 

مراقبش باشم 

شروع کرد که سر جهزیه سیصد ملیونی تو دیوانه شدیم 

قسطای جهزیه ات خودت بده 

منم گفتم الان پول قسط ماشین میدم و خونه و وام ازدواجم ندارم پول اینو 

بعد گفت کاش بابات بهت میگفت پول نداره جهزیه بده تا خودت میدونستی با خودت مارو‌تو قسط نمی انداختی 

خلاصه شروع کرد که تو به درد نخوری و پول جهزیه اتم نداری بدی 

منم بهش گفتم ازت متنفرم و رفتم از خونشون 

الان کی مقصر باید عذرخواهی کنم ؟

اونا مقصرن 

اصلا عذرخواهی نکن

چرا مادرت اینقدررر خودخواه؟

انشالله به شوهرت چیزی نگفته باشی 

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مادرت نباید تند برخورد میکرد اگه واقعا دستشون تنگه ا مهربانی میگعت ولی خب بزرگتر مادرت هست از دلش در بیار دنیا ارزش نداره 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

بیشتر ببینید
اونا مقصرن اصلا عذرخواهی نکنچرا مادرت اینقدررر خودخواه؟انشالله به شوهرت چیزی نگفته باشی

اگر واقعا نداشته باشن خودخواه نیست 

و ایشون هم مقصره 

اما اگر پولدار باشن یا حقوقشون ی جوری باشه که بتونن بدن اشکال نداره 

خب اگر واقعا ندارن چرا جهیزیه رو ننداخته پا پسر از اون ور از مهریه کم کنی تو فقط در حد ۱۰۰ تومن جنس ...

چرا دارن بابام دویست تو حساب پس اندازش داره میگه مال مراسم خاکسپاریمه 

من سیصد گرفتم دیگه کمتر نمیشد