2777
2789
عنوان

من فوبیای جای تنگ و کوچیکو دارم مثلا غاری که سقفش کوتاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 65 پست

فوبیا خیلی چیز وحشتناکیه.  من چند تا فوبیا دارم . بقیه فکر میکنن ب ترس زیاد میگن فوبیا ولی اینطور نیست . فوبیا یه جور بیماری روانیه . خیلی بیشتر از ترسیدن روی روح و جسم آدم تاثیر میذاره . بقیه با نگاه کردن ب چند تا عکس میگن وااای فوبیا دارم حالم بد شد . ولی فوبیا خیلی بدتر از اون چیزیه ک فکرشو بکنی. همه جونت رو درگیر خودش میکنه . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم. پارکینگ طبقاتی خفگی میاد سراغم. سقفشم کوتاه باشه بدتر. توی خواب میبینم جای تنگ گیر کردم خیلی بده

سوال حقوقی و سوال درباره آزمون وکالت و میزان درآمد و اشباع شدن شغل یا اینکه رضایت دارم یا نه نپرسید جون جدتون. توی زندگی واقعی حتی وقتی زیر کلاه مش دارم درد میکشم ازم درباره علل طلاق میپرسن خسته شدم دیگه

بیشتر ببینید
فوبیا خیلی چیز وحشتناکیه. من چند تا فوبیا دارم . بقیه فکر میکنن ب ترس زیاد میگن فوبیا ولی اینطور نی ...

من توی چادر یک نفره خوابیدم 

نصفه شب حس کردم یکی نشسته روی سینه ام

دلم خواست داد بکشم

سریع فرار کردم اومدم بیرون

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

من فوبیای گیر کردن تو اسانسور و تونل دارم کلا حس میکنم اکسیژن نیست و ممکنه خفه بشم و حالم بد میشه

مثلا تو اسانسور نمیترسم ولی همینکه بفهمم گیر کردم وحشت میکنم

یا تو سی تی اسکن مغز وحشت میکنم حس میکنم تو اون تونل هوا نیست و ممکنه خفه بشم

من با فورسپس به دنيا اومدم (يه حلقه ميندازن دور سر جنين ميكشنش بيرون) و در نتيجه منم از هر جاي تنگي بيزارم و توي اغلب كابوسام درا تنگ ميشن نميتونم رد شم پله ها ميچسبن به پله بالايي گير ميكنم

اصلا هم اينايي كه براي تحقيق سينه خيز ميرن تو غار و اونقدر تنگه كه بايد دنده عقب بيان بيرون رو درك نميكنم

من همونجا پانيك ميشم بايد بكشنم بيرون

منم. پارکینگ طبقاتی خفگی میاد سراغم. سقفشم کوتاه باشه بدتر. توی خواب میبینم جای تنگ گیر کردم خیلی بد ...

منم هر چی سقفش کوتاهه حالمو بد میکنه

عاشق ماشین شاسی بلندم

منم فوبیای پارکینگ طبقاتی و تونل دارم. نفس کم میارم 

سرویس بهداشتی عمومی هم فوبیا دارم . اگه خلوت باشه همش حس میکنم یکی کمین کرده تجاوز کنه 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

بیشتر ببینید
من فوبیای گیر کردن تو اسانسور و تونل دارم کلا حس میکنم اکسیژن نیست و ممکنه خفه بشم و حالم بد میشهمثل ...

منم وحشتم سی تی اسکن کردنه

خدا برای دشمنمم نخواد

از آب هم میترسم. ولی حاضرم هر روز برم توی آب و هر روز برم جای تنگ که میترسم ولی تا آخر عمر سوسک نبینم سوسک چندش ترین نقطه ضعف زندگیمه

سوال حقوقی و سوال درباره آزمون وکالت و میزان درآمد و اشباع شدن شغل یا اینکه رضایت دارم یا نه نپرسید جون جدتون. توی زندگی واقعی حتی وقتی زیر کلاه مش دارم درد میکشم ازم درباره علل طلاق میپرسن خسته شدم دیگه

بیشتر ببینید