2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولش کن فعلا تا اروم شه

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید

به پارتنرتون یاد بدید که حمایت کنن

مثلا میتونست بگهع که چقدر زیبایی راست میگه خوشبحالم که مال منی

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید

به توچه...  ولش کن اهمیت نده

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
بیشتر ببینید

هیچکار فقط از این به بعد صداش بزن ممدرلا

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید