2777
2789
عنوان

چرا مردها اینجوری رفتار میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 105 پست
متاهلین نامحترمی که خیانت میکنید خجالت نمیکشید از خودتونشرافت معنا نداره،حیا معنا نداره،عفت معنا ندا ...

بنظرم بیشتر اقایون مقصرن

میگن تا تقاضا نباشه عرضه ای بوجود نمیاد

پس اینها یه کارهایی میکنن یه وعده وعیدها فریب و.. میدن که اینطوری میشه

🌻🧡

پس شما خیلی بی خبری از وضعیت اسفناک جامعهاوضاع خیلی خیط شده خیلییکیش همین سایتاین همه درخواست دوستی ...

دقیقا.. 

منم الان قسمت درخواست دوستی هارو نگاه کردم کلی مرد درخواست دوستی دادن همین سایت

اخه به چه امیدی

چی فکر کردن در مورد خودشون

🌻🧡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشیدا ولی ادم ح....زاده پیدا میشه ولی خیلی کمتر از ادمایی که با عرف و اصول ازدواج موقت میکنن

خب ازدواج موقت هم خیلی بده خب😐

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است

بنظرم بیشتر اقایون مقصرنمیگن تا تقاضا نباشه عرضه ای بوجود نمیادپس اینها یه کارهایی میکنن یه وعده وعی ...

هر دو به یک اندازه مقصرن

وقتی عرضه ای صورت نگیره تقاضا هم خیلی کمتر میشه

کاش خانما ارزش یک زن رو درک میکردن

کاش میفهمیدن زن باید دُر نایاب باشه

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞  شیخ و من هر دو طلبکار بهشتیم ولی.....من به تو،او به نماز خودش ایمان دارد

با احترام،

میدونم هر جایی ممکنه افرادی با تفکرات مختلفی باشن،

کافیه ازشون تا حدودی شناخت داشته باشید که احیانا به دام نیوفتید، الباقی رو درگیر نشید و فکرتون رو جای بهتری به کار بگیرید.

اینطور بهش نگاه کنید که این باعث میشه آگاه بشید و از طرفی قدر دان تربیت صحیح خانواده افراد سالم باشید و گاها از اونها الگو بگیرید...

تا رنگ‌های تیره نباشن، رنگ‌های روشن به چشم نمیان...

الان نود درصد همینه متاسفانه تو فضای مجازی با بکار اومدن فضای مجازی دیگه هر کی یه گوشی داره یه اپ اش ...

خانما وارد روابط آزاد نشینن آسیب میبینید صدمات داره حتی فکرخالیش راجبه این روابط آزاد اصلا بیهوده وبدترین آسیب ها داشته داره افکارتون هم درگیر میشه از هدف هاتون دور میمونید خانما این روابط ازاد ،پوچ هستن ،از دست منم دلخور نشین 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
بنظرم بیشتر اقایون مقصرنمیگن تا تقاضا نباشه عرضه ای بوجود نمیادپس اینها یه کارهایی میکنن یه وعده وعی ...

عزیزم من مخالف نظر شما دارم،اتفاقا خانم ها باید پاکی خودشون حفظ کنن مردا هیچ‌وقت کنترل نمیکنن خودشونو تو رابطه ج نسی،من تو خیابون میبینم خانما با کوچکترین اشاره دوست میشن والا قبلا اصلا اینطور نبود زنا حیا داشتن،همین تو عیدی تو بازار دیدیم دعوا شده رفتیم جلو دیدیم ی اقایی زنشو با ی پسره تو کافه گرفته و داره زنشو نیزنه پسره هم فرار کرده

چراا اصلا میفتی دنبال روابط آزاد میخوای ادم درست حسابی پیدا کنی یا فرصت ! روابط آزاد بندازین دور نرین سمتش خانماا آسیب دارهه

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
دقیقا.. منم الان قسمت درخواست دوستی هارو نگاه کردم کلی مرد درخواست دوستی دادن همین سایتاخه به چه امی ...

بله متاسفانه

اینجا پست میذاری درخواست داری

تاپیک میزنی درخواست داری

و اقایون متوجه این موضوع هستن که اکثرا خانوما اینجا متاهلن

داره در حق نسل اینده جنایت صورت میگیره

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞  شیخ و من هر دو طلبکار بهشتیم ولی.....من به تو،او به نماز خودش ایمان دارد

بله متاسفانهاینجا پست میذاری درخواست داریتاپیک میزنی درخواست داریو اقایون متوجه این موضوع هستن که اک ...

خدا روشکر من تا الان ی درخواست آقا هم نداشتم😃البته فعالیتمم زیاد نیستا شاید بخاطر اینه