2777
2789
عنوان

این کارای بچگانه که پارتنرم کرده یعنی چی اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 41 پست
شماام حق میدین که رفتاراش بچگونه بود درسته؟

بر عکس رفتارهای خودت بچه گونه بوده اون چند باری تماس گرفته جواب ندادی. خب مثل یک انسان عاقل و یالغ جواب میدادی اما سرسنگین و علت دلخوریتو میگفتی.. مردا یه مدت کوتاه ناز میکشن دیگه قرار نیست تا ابد ناز بکشن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شماام حق میدین که رفتاراش بچگونه بود درسته؟

بله حتما که بچگونه و زشت بوده اما رفتار شما هم درست نبوده

چرا فکر کردین در هر شرایطی و در هر محیطی طرف باید جواب پیام یا زنگ شما رو بده؟ عزیزدلم رابطه ای که وابسته به یه زنگ یا پیام باشه که بیشتر شبیه خاله بازی های دوران بچگیه 

اگر شرایط پاسخگویی نداشته شما مقصری

اگر الویتش شما نیستی که باید این رابطه تموم بشه نه که به این قایم موشک بازی برسه گلم

بر عکس رفتارهای خودت بچه گونه بوده اون چند باری تماس گرفته جواب ندادی. خب مثل یک انسان عاقل و یالغ ج ...

اگه کاملا بیخیال من شده بود این کارارو نمیکرد

همه کاراش از روی قصد بوده

به نظر من کارای شما بچگانه تره تا کارای ایشون...یعنی چی به استاد بگی به این نگو بخونه به یکی دیگه بگو مگه بچه بازیه؟کار درست روبعضی کشور ها میکنن که ارتباط دانشجو و استاد رو جرم میدونن

اگه کاملا بیخیال من شده بود این کارارو نمیکردهمه کاراش از روی قصد بوده

رو رفتارهات فکر کن د. مرد جماعت اصلا از این اداها خوششون نمیاد. پخته تر رفتار کن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

یعنی این اقا شاید از نظر تحصیلات تو سطح بالای باشه ولی هنوز به  بلوغ رابطه نرسیده تو این مورد بچه اس به اون پختگی نرسیده  یعنی جفت تون هنوز بلوغ رابطه رو ندارین

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

توام بخند میخواد لجتو دربیاره نقطه ضعف داره ازت اصلن سیاست نداری خیلی بچه گانه رفتار کردی استارتر اص ...

میدونم عزیزم

با حسادت من میخواد کاری کنه باهاش حرف بزنم

منم بعد این کاراش خندیدم حتی سوال درسیم کردم

رو رفتارهات فکر کن د. مرد جماعت اصلا از این اداها خوششون نمیاد. پخته تر رفتار کن

حودش مثلا پخته رفتار کرده؟

بخدا اومده بود توی کلاس چشمش دنبال من میگشت که کجا نشستم

بعد یهو وسط کلاس شروع کرد به خندیدن هی میخندید

این رفتارا والا بیشتر برای تحریک من بودتا بیخیال شدنم

بیخیال شدنت ، اون فکر میکنه تو بیخیال شدی 

چرا فقط خودت و زاویه خودت رو میبینی؟ 

من خودم باشم یه دختر اینحوری جوابمو نده میگم بیخیال من شده دیگ نمیخواد با من باشه حتی نمیخواد بهم اینو بگه 

انسانم آرزوست 

30 خط نوشتی

توی 29 تای اولی شما مارای بچه گانه خودتو گفتی تا خط اخر فقط بگی اون چرا خندید؟!!!! 

شما که این همه تماس را جواب نمیدی یا کودکی یا کلا قید رابطه را زدی پس رفتار ایشون با بقیه بهت ربطی نداره

به شدت معتقدم ارزشم بالاتر از اینه که با بیمارای روحی که اینجا را واسه عقده گشایی و دعوا انتخاب کردن، همکلام بشم                به قول معروف اگه سگ آدمو بگیره نباید به جبرانش پاچه سگو گرفت       بخاطر همین خیلی جاها کاربرای دعوایی و عصبی و بی ادب و نادیده میگیرم و جواب توهیناشو نمیدم

بیشتر ببینید