2777
2789
عنوان

چرا مردها اینجوری رفتار میکنن

1572 بازدید | 105 پست

اکثرا دنبال زن متاهلن😐

وقتی میگم مجرد میذارن میرن 

یکیشون که علنا گردنم گذاشته که متاهلی حوصله نداشتم جواب بدم میگه چندتا بچه داری به اونا داری میرسی دستت بنده و فلان 

یکی که کلا دنبال زن متاهل میگشت گفت چون دخترا دنبال ازدواجن خیلی ناز میکنن رابطه هم نمیتونن داشته باشن نیاز عاطفی شونم انقد زیاد نیست در برابر زنهایی که کمبود عاطفی دارن از سمت شوهراشون بعد اینکه زنهای متاهل ویژگی های زنانه شون هم خیلی بالاتره نسبت به دخترا و اینکه زنهای متاهل خیلی ترسوترن و راحت میشه هم تهدیدشون کرد هم پول گرفت ازشون هم هر سواستفاده دیگه و کلی مزایای دیگه... 

نظر شما چیه

💗

خاک تو سر مردا و خاک عالم تو سر زنی که متاهله و میره با یکی دیگه 🤦‍♀️

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید

درسته دیگه

میگن زن متاهل کار بلد تره

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                              ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...                 قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...                       گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...                     هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...                           گرچ ندارمت ولی در همه حال با منی                    یاد تو برخلاف توهست و همیشه ماندنیست❤

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینکه پسرا میرن دنبال زنای متاهل فقط واسه رفع نیازشونه که دخترا نمیتونن اونجوری که پسرا مخان بهشون برسن همین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

هم دخترا هم زنا دیگه عاقل شدن خوشبختانه و گوهم نمیزارن تو کاسه مردا چه برسه بخان باج بدن. هرکی گفته بگو بگرد تا پیدا کنی

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝

بهش بگو بگرد تو خانواده ی خودت مادرت وعمت همه ی ویژگی ها رو دارن حتما

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
بیشتر ببینید
خاک تو سر مردا و خاک عالم تو سر زنی که متاهله و میره با یکی دیگه 🤦‍♀️

الان نود درصد همینه متاسفانه تو فضای مجازی با بکار اومدن فضای مجازی دیگه هر کی یه گوشی داره یه اپ اشنایی دان کرده همینه اخرش

💗

هم دخترا هم زنا دیگه عاقل شدن خوشبختانه و گوهم نمیزارن تو کاسه مردا چه برسه بخان باج بدن. هرکی گفته ...

عزیزم هست زیاده 

با یکی دو نفر چت کنید همینه وضعیت

💗

نخیر زن شوهردار رو میشه تهدید کرد مطلقه که نه

یاد ی خاطره بد افتادم حالم بده شد

دوستم متاسفانه بخاطر همین خودکشی کرد فوت شد😔

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم