2777
2789

مامانم اینجا سواری ندارن که ۱۳بدر رو برن بیرون ولی شوهرم داره من از وقتی عروسی کردم با خانواده شوهرم رفتیم ۱۳ بدر بعد چند سال مادرم گفت پارمیدا ببرین بیرون ببین مادرم اصلا تا حالا نگفته بود ها اصلا فقط یک بار از ما چیزی خواست بخاطر برادر و خواهر کوچیک ترم که تو خونه می‌مونن نارحت میشن.

خوب بعدش شوهرم گفت تا ظهر با خانواده من بریم بیرون بعد اظهر با خانواده شما گفتم خب باشه بعد حالا با قوم شوهر رفتیم بیرون که همشون سواری داشتن بعد نهار گفتم پا شو بریم پیش خانواده من دو ساعت هم اونارو ببریم بیرون گفت زشته من این خانوادموتتها نمیزارم نمیام . نیومد قلبم انقد شکست

یعنی تو این زندگی حرف من سرسوزن اعتبار نداره من ارزش ندارم دعوا کردم باهاش گفتم من چیم تو این زندگی مادرمن بعد چند سال زبون باز کرده بهمون .

فقط بچه ننه ترسید مادرش بگه مارو تنها گذاشت با مادرزن اینا رفت

هرکی خواست دورازجون سوارت بشه جوری بزنش زمین که دیگه پانشه چون اگ پاشد دیگه ول کن نیس .🌴🍁تواین دورو زمونه یاباید گرگ باشی بِدَری یا بره باشی و دریده شی�🍂🍂🌷🌾�🐲🐲🐎🐏🍂🍂🌿 🍂🌷🌐�.👊خلاصه کلام من دل خوشی از این جماعت ندارم😠😔😔
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خدا این مردا رو لعنت کنه ای خداااااااا صدای مارو چرا نمیشنوی

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید

مادرش خواهرش بردارش زنش بچه هاش دامادشون انقد بودن نگووو .ولی ترسید نیومد انقد التماسش کردم بریم ولی اصلا ارزش قائل نیست انقد گریه کردم لعنت بهم که خانوادمو کوچیک کردم پیششون

هرکی خواست دورازجون سوارت بشه جوری بزنش زمین که دیگه پانشه چون اگ پاشد دیگه ول کن نیس .🌴🍁تواین دورو زمونه یاباید گرگ باشی بِدَری یا بره باشی و دریده شی�🍂🍂🌷🌾�🐲🐲🐎🐏🍂🍂🌿 🍂🌷🌐�.👊خلاصه کلام من دل خوشی از این جماعت ندارم😠😔😔
بیشتر ببینید
وا خب حرف زد چرا زد زیر حرفش بدم میاد آدم حرفش دوتا میشه

گفت بهشون بگو به خانوادت  بهد ازظهر شمارو می‌بریم  اونا اصلا تاحالا سیزده بدر جایی نرفتن بعد چند سال مادرم رو انداخت بهش ولی هیچیش کرد

بیشتر ببینید
الانم دیر نشده تا شب برای تو شهر دور دور کردن و‌یه خوراکی ای چیزب خوردن وقت هست به جای گریه بقه ش رو ...

گفتن نیومدن گفتن دیره سرده اینجا بارون هم گرفته دیگه بعد این چه ۱۳بدری اخ روز تموم شد دا

بیشتر ببینید
ب مادرت بگو بزنگه ب شوهرت بگ کی میاید ما اماده ابم

نه مادرم نارحت شد که نرفتیم گفتم بیایم دنبالتون گفت دیگه دیره بچه ها سرما میخورن دیگه شب شده اخ کجا بریم  

بیشتر ببینید

خب همون اول بچه هارو با خودتون میبردین پیش اقوام شوهر 

اصن این مردا ی اخلاقایی دارن که نگوو ولی زندگیتو بخاطر کسی خراب نکن ولش کن دیگه توام جای دیگه تلافی کن که درس بشه واسه شوهرت 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹