2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بی رنگ مارک خوب و از،چشم پزشک خوب. من یمدت ایتالیایی داشتم خوب بود. اما اگه میتوتی لیزیک کناستفاده ا ...

آهان خیلی ممنونم 😊

باید برم پیش یه چشم پزشک خوب تا خیالم راحت بشه 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

چرا نتونی؟

خب فکر نکنم بهم بیاد و...😅 بعدشم بعضی وقتا که  آفتابی میزنم ، واقعا تحملش برام سخته 

البته چشمم اگه ضعیف هم شده باشه خیلی کم 

خب فکر نکنم بهم بیاد و...😅 بعدشم بعضی وقتا که آفتابی میزنم ، واقعا تحملش برام سخته البته چشمم اگه ...

حالا برو دکتر شما اول برای خودت نسخه نپیچ

منم بهم پولم بدن عینک آفتابی نمی‌زنم حس میکنم یکی گلوم وگرفته

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

حالا برو دکتر شما اول برای خودت نسخه نپیچمنم بهم پولم بدن عینک آفتابی نمی‌زنم حس میکنم یکی گلوم وگرف ...

دقیقا منم همین حس رو دارم 😂 🤦

خب راس میگی ولی میترسم برم بگه عینک و... بخاطر همین قبلش درمورد لنز سوال میپرسم و....

دقیقا منم همین حس رو دارم 😂 🤦خب راس میگی ولی میترسم برم بگه عینک و... بخاطر همین قبلش درمورد لنز س ...

شاید با چند ماه عینک اوکی بشی اما وقتی دیر بری دیگه راه برگشتی نیس تا ضعیف نشده برو شاید اصلا ضعیف نباشه 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

شاید با چند ماه عینک اوکی بشی اما وقتی دیر بری دیگه راه برگشتی نیس تا ضعیف نشده برو شاید اصلا ضعیف ن ...

جدی ...

خب می‌خوام شنبه برم 

خدا از دهنت بشنوه 😅

بنظرم بخاطر کتابه ، زیاد کتاب میخونم و همینطور گوشی 

جدی ...خب می‌خوام شنبه برم خدا از دهنت بشنوه 😅بنظرم بخاطر کتابه ، زیاد کتاب میخونم و همینطور گوشی

کتاب صوتی گوش کن که البته برای من اصلا دوست داشتنی نیس

آره خداییش گوشی زیاد دستته   

کتاب صوتی گوش کن که البته برای من اصلا دوست داشتنی نیسآره خداییش گوشی زیاد دستته

خب کتاب صوتی نمیشه 😕 کتاب درسی میخونم 

هووووف 

🤨😂هییییییی

خب کتاب صوتی نمیشه 😕 کتاب درسی میخونم هووووف 🤨😂هییییییی

پس کمتر فیلم نگاه من درست  وبخون