2777
2789
عنوان

یا خدا با شوهرم یه دعوای حسابی کردم انقد گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 27 پست
عزیزم تو مسئول زندگی مادرت نیستیزندگیتو سر مردم خراب نکن

من به شوهرم زور نکردم خودش گفت بعد از ظهر هم با اونا بریم من به مامانم گفتم منتظرمون بودن  ولی نیومد پدرمادرش و خواهر نارحت بشن .

اخ انصاف نیست من ده ساله عروسی کردم با اینا میرم بیرون شب یلدا بگیر تا ۱۳ بدر و هرچی مناسبته چی میشد بخاطر من دوساعت میمود

هرکی خواست دورازجون سوارت بشه جوری بزنش زمین که دیگه پانشه چون اگ پاشد دیگه ول کن نیس .🌴🍁تواین دورو زمونه یاباید گرگ باشی بِدَری یا بره باشی و دریده شی�🍂🍂🌷🌾�🐲🐲🐎🐏🍂🍂🌿 🍂🌷🌐�.👊خلاصه کلام من دل خوشی از این جماعت ندارم😠😔😔
بیشتر ببینید
من به شوهرم زور نکردم خودش گفت بعد از ظهر هم با اونا بریم من به مامانم گفتم منتظرمون بودن ولی نیومد ...

خودت رانندگی بلد نیستی ؟ ماشینو برمیداشتی میرفتی با خانوادت بعد میومدی دنبال شوهرت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ما امروز رفته بودیم بیرون 

یه زن و شوهر جوون با بچشون اومده بودن کنارمون نشستن 

تا نشستن بساطشونو پهن کردن مادرزنه زنگ زد به دخترش 

قشنگ دختره رو شست پهن کرد این بنده خداها خورده نخوره پاشدن رفتن😪🤧 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیشتر ببینید
من بودم تا یه ماه با شوهر دهن میبستم و حرفش رو هربار می‌انداختم زمین تا مزه‌شو‌بفهمه

خیلی حالم بده الان دقیقا بعد چندسال که همه مناسبت ها با قوم این آشغال رفتم بیرون حرف منو زمین زد  احساس میکنم هیچیم تو این زندگی بخاطر این که ننه اش و آبحیش نارحت نشن منو هیچ کرد انقد التماس کردم خودمو کوچیک کردم یعنی تو این زندگی حرف من هیچ ارزشی نداره

هرکی خواست دورازجون سوارت بشه جوری بزنش زمین که دیگه پانشه چون اگ پاشد دیگه ول کن نیس .🌴🍁تواین دورو زمونه یاباید گرگ باشی بِدَری یا بره باشی و دریده شی�🍂🍂🌷🌾�🐲🐲🐎🐏🍂🍂🌿 🍂🌷🌐�.👊خلاصه کلام من دل خوشی از این جماعت ندارم😠😔😔
بیشتر ببینید
خودت رانندگی بلد نیستی ؟ ماشینو برمیداشتی میرفتی با خانوادت بعد میومدی دنبال شوهرت

من بلد نیستم بعد ۱۰ سال زندگی مادر دوتا بچه بودن التماس و و خواهش مای منو زمین زد که مادرش رو که هروز میبینه و ور دلشه نارحت نکنه

بیشتر ببینید
خیلی حالم بده الان دقیقا بعد چندسال که همه مناسبت ها با قوم این آشغال رفتم بیرون حرف منو زمین زد اح ...

کاش میگفتی تو بشین من ماشین رو بر میدارم میرم مامانم و بچه ها رو یه دوری میدم..

ولی تا یه مدت دهنشو‌سرویس‌کن..زیر پوستی ..

کاش میگفتی تو بشین من ماشین رو بر میدارم میرم مامانم و بچه ها رو یه دوری میدم..ولی تا یه مدت دهنشو‌س ...

من بلد نیستم .امروز بهم ثابت شد من اصلا براش هیچ ارزشی ندارم فقط ننه جونش نارحت نشه.حالم خیلی خرابه خیلی بد 

بیشتر ببینید
من بلد نیستم .امروز بهم ثابت شد من اصلا براش هیچ ارزشی ندارم فقط ننه جونش نارحت نشه.حالم خیلی خرابه ...

عزیزم ناراحت نباش. می دونم اذیت شدی ولی اکثر این مردا حرفشون حرف نیست و مردونه رفتار نمی‌کنند.

تو هم نباید صدتو بذاری براشون..‌هرچقد مایه می‌ذاره برات..همونقد مایه بذار

برای یکی بمیر که برات حداقل یه تب بکنه