2777
2789

وای خدایا دارم از غصه سکته می کنم.

میگن بچه های که پدر و مادرشون جدا میشن فلان میشن بهمان میشن اما من میگم بچه هایی که پدر و مادر مسئولیت پذیر ندارن نابود میشن...اینو وقتی فهمیدم که پسر شوهرمو دیدم...از ۲ سالگیش شوهرم و زن سابقش جدا شدن...ماشاالله چشمم کف پاش یه مرد واقعی تربیت شده...مسئولیت پذیر...درس خون...مودب...مرتب...هر چی بگم کم گفتم الان ۱۵ سالشه...چون پدر و مادرش پدر و مادری کردن رو یادشون نرفته...شوهرم براش مثل دوسته اما مقتدر...مادرش حواسش بهش بوده.

اما پدر و مادر من جدا نشدن فقط این اواخر دیگه جدا از هم زندگی می کنن...هر روز جنگیدن هر روز،،اگه دعوا نمی کردن برامون عجیب بود.

داداشم💔💔آخ از داداشم😔😔میره اینور اونور ساعت ۹/۱۰ شب میاد خونه...وحشتناک جواب آدمو میده و تو رومون وایمیسه...درس نمی خونه...شلخته و بی نظم و...الان تازه ۱۳ سالشه.

کاش پدر و مادرم ما رو به دنیا نمیاوردن...ترس از آینده ی داداشم داره دیوونه ام می کنه...پدر و مادری که بی مسئولیتن چه با طلاق چه بی طلاق بچه درست و حسابی تحویل این جامعه نمیدن.

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونوقت پسر من که 12سالشه الان آمده میگه بیا بغلم بشین چجور بچه این سنی تا ده شب بیرونه 

ناراحت نشی ولی چرا شمارم اینجور شوهر دادن به کسی که جداشده بچه داشته 

وقتی پدرومادرت دعوا میکنن. دیگه وقتی برای اون بچه نمی‌ذارن اگه تو روستا هستید میشه باز بچه همش بچرخه بیرون باشه چون همه میشناسن همو ولی واقعا تو تهران یا شهرها نمیشه 

الآنم شما فکر می‌کنی بچه شوهرت هم از چند جای دیگه مشکلش نمود می‌کنه جدایی پدرومادر رو بچه تاثیر داره 

به نظرم حالا که سنشون نزدیکه بیار بیشتر خونه خودت باشه شاید از پسر همسرت هم چیزی یاد بگیره جلو چشمت هم میشه برادرت 

خدا رحم کنه تو سن بسیار حساسیه

نمی دونم چی کنم.😔😔

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید

بخدا به خود فرد بستگی داره باور کن 

عموی من دکتر آقا با محبت زن و بچه دوست به پسرش چقدر رسید شب ها براش کتاب بخون به زنش برس ولی پسرش همش میره بیلیارد و شبها تا ۱۱ شب بیرون ۱۸ ساله تتو زده درس افتضاح 

اقلا مانوندیم 

دقیقا 

خانواده منم خیلی بی مسئولیتین 

آبجیم با ۲۰ و خورده ای سن تو روی مامان بابام وایمیسته

نمیدونم من چیکار کنم این وسط ، اگه یه روز خونمون دعوا نباشه باید تعجب کنی😔😔😔😔

نترس قایقِ من؛ موجی که غرق نکند بالاترمان می‌برد‌ :)

متولد ۹۱ هست ؟ داداش من ۹۱ هست هنوز اجازه نداره تنهایی بیرون بره جز مدرسه 😐

آره،،درستش هم همونه.

بیشتر ببینید