هدف_تلاش مدیر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 1457 عنوان لطفا بیاین یکی تلگرام اومده میگه | مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 52 پست یه ادم ترکیه ایه میگه من شمارتو میدونم میتونم دربیارم کجا زندگی میکنی فلان میکنم و اینا🥲🥲🥲چیکار کنم دروغه نه خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️ بیشتر ببینیدبستن 1404/01/13 | 18:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 1457 گ ه خورده بلاکش کن شمارمو داره واقعا ترکیه ای هستش طرفاسمم شمارم و سال تولدم(هرچیزی که تو تلگرام بود رو داره)میترسم میگه مکان زندگیتو از این شماره پیدا میکنم خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️ بیشتر ببینیدبستن
هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 1457 ولش کن بلاکش کن شمارمو داره واقعا ترکیه ای هستش طرفاسمم شمارم و سال تولدم(هرچیزی که تو تلگرام بود رو داره) خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️ بیشتر ببینیدبستن
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 55903 محل نکن شایدم ایرانی باشه ایستگاتو گرفته باشهتهدید کن بگو به پلیس میگم چوب تو استینت کنه
esn_neda عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1157 میخواد تلگرامت رو هک کنه میترسونه که اطلاعات بدیدر واقع پشت اکانت آدم ایرانیه با شماره مجازی ترکیه زود بلاک و ریپورت کن
هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 1457 عکس چی؟:/ عکس از صفحه اول تلگرام خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️ بیشتر ببینیدبستن
مریم۱۲ عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 13185 شمارمو داره واقعا ترکیه ای هستش طرفاسمم شمارم و سال تولدم(هرچیزی که تو تلگرام بود رو داره)میترسم میگ ... نترس اون از ترست سو استفاده میکن
_آیدا_هسدم عضویت: 1401/01/24 تعداد پست: 1024 بدون هیچ بحثی بلاکش کنبعدشم مگه سیاسی هستی که طرف بیاد وقت بذاره تو رو پیدا کنه یامگه دشمنی باهات داره ..اصلا پیدات کنه تهش چی
jkdfhljdsf عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 993 عکس از صفحه اول تلگرام نکنیابلاکش کن واسه تلگرامت رمز دوم بزار هکت نکنههیچکاری نمیتونه بکنه من بودم میدونم
هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 1457 شمارتو دیده مگه چیز دیگه ای هم جز این داره؟ شماره داره تاریخ تولد و اسمتو تلگرام خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️ بیشتر ببینیدبستن
هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 1457 میخواد چه غلطی کنه اصلا چه غلطی میتونه کنه بلاک کن بره میگه مکانتو پیدا میکنمبه بابات زنگ میزنم چیزای دروغ میگم خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️ بیشتر ببینیدبستن
_آیدا_هسدم عضویت: 1401/01/24 تعداد پست: 1024 همیشه از اپلیکیشن تلگرام بدم میومدببین اگه شمارش از این شماره مجازیهاست اگه بلاکش کنی مجبوره بره یه شماره دیگه بخره دوباره..که گرفتن اون شمارها واقعا سختهبلاکش کن
هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 1457 محل نکن شایدم ایرانی باشه ایستگاتو گرفته باشهتهدید کن بگو به پلیس میگم چوب تو استینت کنه زده +90 واس ترکیست شمارش خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️ بیشتر ببینیدبستن
_آیدا_هسدم عضویت: 1401/01/24 تعداد پست: 1024 میگه مکانتو پیدا میکنمبه بابات زنگ میزنم چیزای دروغ میگم حق داره ازت سواستفاده کنه..من بودم میگفتم بیا منتظرتم😂
_آیدا_هسدم عضویت: 1401/01/24 تعداد پست: 1024 زده +90 واس ترکیست شمارش تو ایران میشه خط مجازی امریکا رو هم خرید چه برسه ترکیه
شلیل876 عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 1075 میگه مکانتو پیدا میکنمبه بابات زنگ میزنم چیزای دروغ میگم بگو هر غلطی میخوای بکن واقعا چرا از همون اول بلاکش نکردی؟ ﻋﺮﺏ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺮﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﺳﺖﮐﺞ ﺍﻧﺪﯾﺶ ﻭ ﺑﺪ ﺧﻮﯼ ﻭ ﺍﻫﺮﯾﻤﻦ ﺍﺳﺖﭼﻮ ﺑﺨﺖ ﻋﺮﺏ ﺑﺮ ﻋﺠﻢ ﭼﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖﻫﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖ