2777
2789
عنوان

لطفا بیاین یکی تلگرام اومده میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 52 پست
میخواد تلگرامت رو هک کنه میترسونه که اطلاعات بدیدر واقع پشت اکانت آدم ایرانیه با شماره مجازی ترکیه ز ...

یعنی با شمارم و اسم و تاریخ تولد نمیشه چیزی پیدا کرد؟

خیالم راحت باشه🥲

میترسم

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
بیشتر ببینید
نترس اون از ترست سو استفاده میکن

جدی نمیتونه با این سه تا کاری کنه؟

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بدون هیچ بحثی بلاکش کنبعدشم مگه سیاسی هستی که طرف بیاد وقت بذاره تو رو پیدا کنه یامگه دشمنی باهات دا ...

میگه میتونم زندگیتو خراب کنم

اخه بعضیا همچین انگیزه هایی دارن دیگه 

میترمس 

هم اسم شماره و تاریخ تولدمو میدونه

بیشتر ببینید
یعنی با شمارم و اسم و تاریخ تولد نمیشه چیزی پیدا کرد؟خیالم راحت باشه🥲میترسم

نه بابا چه غلطی میخواد بکنه اخه

فقط میخواد بترسونه

اگه زیاد اذیت کرد برو شکایت کن احتمال قوی ایرانیه

فقط ریپورت بلاک کن

نکنیابلاکش کن واسه تلگرامت رمز دوم بزار هکت نکنههیچکاری نمیتونه بکنه من بودم می‌دونم

پس هیچکاری نمیتونه بکنه؟🥲🥲🥲

بیشتر ببینید
حق داره ازت سواستفاده کنه..من بودم میگفتم بیا منتظرتم😂

جدی میترسم جدی بگه

اخه میگه من همه چیو بلدم یه چندتا عکس فرستادکه درمورد هک کرد بودو فلان

بیشتر ببینید
میگه میتونم زندگیتو خراب کنماخه بعضیا همچین انگیزه هایی دارن دیگه میترمس هم اسم شماره و تاریخ تولدمو ...

اوکی اگه حرف ما رو نمیفهمی 

به ترست ادامه بده 

وقتی انقد احمقی که نشستی با طرف چت کردی و فضا رو برای یاوه گویی ها ش باز گذاشتی..

اخه چرا باید بی دلیل بیاد زندگی تو رو خراب کنه بعدش مگه مگه مملکت بی قانونه اخه

بگو هر غلطی میخوای بکن واقعا چرا از همون اول بلاکش نکردی؟

میترسم راست بگه زدم گوگل نوشته بود با شماره هم میشه هک کرد

بیشتر ببینید
نه مطمئن باشبلاکش کن و واسه تلگرامت رمز دوم بزارچتارم دوطرفه پاک کن

کاش از اول میومدم از شما نظر میخواستم

از صفحه تلگرامم یه عکس فرستادم فقط اونم زود پاک کردم

ولی ایمیل اینامو نمیدونه

بیشتر ببینید