هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 1560 عنوان لطفا بیاین یکی تلگرام اومده میگه 269 بازدید | 52 پست یه ادم ترکیه ایه میگه من شمارتو میدونم میتونم دربیارم کجا زندگی میکنی فلان میکنم و اینا🥲🥲🥲چیکار کنم دروغه نه خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️ بیشتر ببینیدبستن 1404/01/13 | 18:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 1560 یا حسینواسه منم تو واتساپ اومده بود ولی الکی بود چیکار کنم میترسمشمارم باز بود حالا میگه شمارتو دارم فلان کار میکنم اینجوری میکنم به من گفت عکس تلتو برام بفرست و غیره وگرنع و خیلی چیزای دیگه🥲 خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️ بیشتر ببینیدبستن
راپونزلم2345 عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 591 یا کلاهبرداریه یا دروغ سیزدهبلاک کن بره بابا خودت باش،مگه خودت چشه؟؟
jkdfhljdsf عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 1019 چیکار کنم میترسمشمارم باز بود حالا میگه شمارتو دارم فلان کار میکنم اینجوری میکنم به من گفت عکس تلتو ... عکس چی؟:/
هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 1560 بلاکش کن بابا ولی شمارمو داره واقعا ترکیه ای هستش طرفاسمم شمارم و سال تولدم(هرچیزی که تو تلگرام بود رو داره) خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️ بیشتر ببینیدبستن
راپونزلم2345 عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 591 چیکار کنم میترسمشمارم باز بود حالا میگه شمارتو دارم فلان کار میکنم اینجوری میکنم به من گفت عکس تلتو ... شمارتو دیده مگه چیز دیگه ای هم جز این داره؟ خودت باش،مگه خودت چشه؟؟
هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 1560 چرت میگه بابا بلاک کن ولی شمارمو داره واقعا ترکیه ای هستش طرفاسمم شمارم و سال تولدم(هرچیزی که تو تلگرام بود رو داره) خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️ بیشتر ببینیدبستن
هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 1560 بلاک. کلاهبردارن شمارمو داره واقعا ترکیه ای هستشاسمم شمارم و سال تولدم(هرچیزی که تو تلگرام بود رو داره)حالا میگه عکس تلتو بفرست ببینم با کیا حرف میزنی فرستادم مجبور بودم میگه به بابات زنگ میزنم میگم به یکی شماره دادیتماما چرت و پرت میگفت خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️ بیشتر ببینیدبستن
شلیل876 عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 1189 ولی شمارمو داره واقعا ترکیه ای هستش طرفاسمم شمارم و سال تولدم(هرچیزی که تو تلگرام بود رو داره) میخواد چه غلطی کنه اصلا چه غلطی میتونه کنه بلاک کن بره