2777
2789
عنوان

کیا با نظر من موافقن

62 بازدید | 8 پست

من میگم آدم باید با یکی ازدواج کنه که وقتی بوسش میکنه لذت ببره هی تو دلش قربون صدقش بره نه اینکه فقط تحملش کنه شانس گندم هرچی خواستگار میاد یکی از یکی داغون اصلا دوست ندارم تو چشاشون خیره بشم تا اینکه بخوام ...هووف چقدر سخته شریک زندگی پیدا کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که باید به دل بشینه

ولی خب این به دل نشستن ممکنه یکم زمان ببره

هزاربار‌پیاده‌طواف‌کعبه‌کنی‌قبول‌حق‌نشود‌گر‌دلی‌بیازاریپدرم‌ کوروش و‌ مولایم‌ علیست؛خدا نسبت به بندگانش لطیف و مهربان است[شوریٰ,آیه 19]کسی کز بدی دشمن میهن است به یزدان که بدتر ز اهریمن است✋🏻تنها در يك صورت مى توانيد مرا تحت تأثير قرار بدهيد، اينكه‌آدم خوبی باشید؛نه دارايى‌تان، نه لباس‌تان، نه جايى كه زندگی مى‌كنيد؛تنها آنها كه‌ قلب‌صافی‌ دارند احترام مرا خواهند داشت🪻🩷

بیشتر ببینید

اصلا اولین شرط ازدواج همینه. گرایش فیزیکی

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»

بیشتر ببینید