2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حواست باشه که تو درخواست طلاق ندی و حواست به حق و حقوقت هم باشه به این مسئله به چشم شکست نگاه ...

اصلا روحیه ندارم خیلی داعونم۳ماه بلاتکلیف خیلی توعدابم گفتم این بارخوشبخت میشم

ان شالله سال بعد با یه آدم درست تو رابطه ای و بهترین اتفاقات عمرتو داری تجربه میکنی

دنیا به آخر نرسیده که 

زندگی بالا پایین داره

تو این پایینا توکلت به خدا باشه و صبر کن تا روزای خوب برسن

تو اولین نفر نیستی که تو این شرایط گیر کرده و آخرین نفرم نیستی 

چقدر آدم تو شرایط بدتر از تو هم بودن اما بعد چند وقت به چنان خوشبختی ای رسیدن که تو نصور هیشکی نمیگنجیده

رفیق باز بی مسئولیت داره میشه۳سال خونه نگرفت ک بریم سرزندگیمون عقدیم میخواست مجردورهاباشه دهن بین وم ...

جدا شو از همچین آدمی، استقلال مالی داری؟! 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

عزیزدلم 😞متاسفم خدابهتون صبروارامش بده

دورت بگردم الهی اگ دوست داشتی براش ی فاتحه بده دردت به سرم الهی اسمش مبیناداخل شناسنامه یسری

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

من نیزهمچنین جاریم

جاریت چشه؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
بیشتر ببینید