2777
2789

خوب بود خدا رو شکر 

یه خواستگار سمجم خورد به پستمون 😂😂

ولی من گفتم من ازدواجی نیستم

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
به چه دلیلی؟

شوهرمرفیق باز داره نیشه۳سال ک عقدیم عرصه خونه گرفتن نداشت وام ازدواج گرفت توجمع رفیقاش موادمصرف میکنن تااینکه بهم گفت پشیمونم زن گرفتم میخوام مجرد بمونم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست عزیز تاپیک قبلیتون رو خوندم 

خودتو ناراحت نکن 

اذیتت میکنه؟

بنظرت دیگه زندگیت درست نمیشه؟

همه تلاشتو کردی؟

دستتو بزن ب زانوهات بلند شو خودت زندگی تو بساز

اگر پول نداره مهریه اینا رو هم بیخیال دادگاه ایران ب بنفع ما خانما نیست کلی میبرن میارنت وقتتو می‌گیرند اعصابتو خورد می‌کنند ک چندرغاز بهت بدن

همون وقت رو بزار خودت کار کن جمع کن تازه ذهنتم آسوده س

بی پول سخته اما بودن با ی آدم اشتباه سخت تره دوست من

هیچکس جز خودت نمیتونه بهت کمک کنه حتا پدر و مادرت

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
بیشتر ببینید
ان شالله سال بعد با یه آدم درست تو رابطه ای و بهترین اتفاقات عمرتو داری تجربه میکنیدنیا به آخر نرسید ...

ازدواج دومم عزیزم خیلی داعونم گفتم جبران میشه سختیا گفتم زودتربریم سرخونه زندگیمون هی بهانه اورد خواست هرکاری کنه منم نمیتونستم قبول کنم میخواست ازادباش زیربارمسیولیت نره

عقدیم عزیزم ۳ماه ن پیامی ن تماسی همه جاروپرکرده توافقی میخواجدابشیم

ببین تاپیکتو خوندم و اینطور ک مشخصه خانوادت پشتت نیستن و توام نمیتونی دیگه باهاشون زندگی کنی طلاق بگیری باید باهاشون زندگی کنی مجبوری.از این آدمم واست شوهر در نمیاد حداقل ی کاری کن ی خونه واست اجاره کنه ی جند وقت از خانواده جدا بشی ک بعد طلاقم گرفتی بمونی تو خونه خودتت حداقل اعصابت آروم باشه کسی اذیتت نکنه.ی کار پیدا کن اجاره خونتو بتونی بدی.این آدم واست شوهر نمیشه هر جقدم بگذره بازم آخرش طلاقه پس توام واسه خودت تلاش کن.کدوم طلاق توافقی برودادگاه بگو من طلاق نمیخام واسم خونه بگیر 

دوست عزیز تاپیک قبلیتون رو خوندم خودتو ناراحت نکن اذیتت میکنه؟ بنظرت دیگه زندگیت درست نمیشه؟همه تلاش ...

برام مهم نیس دیگ هیچی بایدادیت بشه نداره میره زندان قسطی میشه دیگ نمیخوام بیشترازاین ب خودم اسیب بزنم دلسوزی نمیکنم نابودم کرد روحیه ام داعون بخدایی کشاهدهمه چیزبود داعونم

اصلا روحیه ندارم خیلی داعونم۳ماه بلاتکلیف خیلی توعدابم گفتم این بارخوشبخت میشم

زندگی گاهی این چالش ها رو سر راه آدم قرار میده تا درس بگیریم و اگه درس نگیریم مدام تکرار میشه تا بفهمیم چی قراره یاد بگیریم .

پس توکل کن به خدا و ضعیف نباش و با کمک خدا این دندون لق رو بکش 

دنیا به آخر نمیرسه نترس .

دختر همسایه ما دو بار جدا شد و سال گذشته برای سومین بار ازدواج کرد و الان راضی هست 

خدا همیشه هست هیچ قدمی بدون کمک خواستن از خدا برندار 

ان شاالله درهای رحمت خدا به روت باز میشه خدا ارحم الراحمینه 😊❤️ 

شوهر شیشه ایش زندگیشو تباه کرده خواهرشوهرا کم بودن یرادرشوهره هم سرش تو زندگی منه

خدابهش کمک کنه

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
بیشتر ببینید
ازدواج دومم عزیزم خیلی داعونم گفتم جبران میشه سختیا گفتم زودتربریم سرخونه زندگیمون هی بهانه اورد خوا ...

عیب نداره اصلا بگو ازدواج دهم !

دختر خاله من دقیقا ۳ بار عقد کرد

سومی رییس شرکت از آب دراومد و غرق در خوشبختی شد 

نترس اصلا

فقط دفعه بعدی درست انتخاب کن 

ببین تاپیکتو خوندم و اینطور ک مشخصه خانوادت پشتت نیستن و توام نمیتونی دیگه باهاشون زندگی کنی طلاق بگ ...

عزیزم ماعقدیم اگرمیخواست خونهبگیره زودتراینا میگرفت ک دوسال وخورده ای عقدنمونیم هیچ راهی ندارم نمیدونم چکارکنم

عیب نداره اصلا بگو ازدواج دهم !دختر خاله من دقیقا ۳ بار عقد کردسومی رییس شرکت از آب دراومد و غرق در ...

😔 دلم خون توروخدابرام دعا کنید خیلی تلاش کردم ادمبشه خدایا تودیدی چی کشیدم اثاث خریدیم دوق داشتم