2777
2789
عنوان

شوهر خاله ام گند زد تو سیزده به در مون

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 40 پست
یعنی چون خالت و بچه های خالت بودن از ماشین خودت استفاده نکردی خواستی با ماشین خالت بری ؟ چی می‌شد سو ...

بعدم خود خاله ام گفت ماشین بگیر صاحب ماشین 

اونا اصلا ماشین ندارن که بخوام بگیرم با ماشین خودشون ببرمشون جایی 

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم

بیخیال بابا دوباره اماده کنید برید هنوز ساعت ۱۱

شاید بعد ظهر رفتیم نمیدونم فعلا ک خیلی تو ذوق ام خورد کاش از اول می‌گفت ماشین نمیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز دیر نشده باماشین خودت برو

ما از اولم می خواستیم تنها بریم دیدیم اینا هم تو خونه تنهان گفتیم هوا عوض کنن نمی دونستم اینجوری میشه 

اهان 😂😂😂 ی جوری گفتی فکر کردم زورت اومده ماشین خودت رو ببری 🤣

نه بابا من غلط بکنم بخوام ماشین کسی رو بگیرم برم تفریح 

چقدر خاله ات ... ماشین خریده انداخته زیر یکی دیگه چقدر عجیبه

عجیب نیست اگ ازشون ماشین بگیره ناراحت میشن قهر میکنن مامان بزرگمم قوز بالای قوزه میگه بدین ماشین بهش گناه داره 

اوایل خاله ام رانندگی نمی کرد تازگی خودم مجبورش کردم برونه

خالت چند سالشه؟ ماشینشو با پول خودش خرید؟

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید
خالت چند سالشه؟ ماشینشو با پول خودش خرید؟

اونم قضیه داره هم پول طلاهاش هم کمک داییم و داداشم و اینا

ولی شوهر خاله ام یه هزاری کمک نکرذه 

خالم 40یاید باشه دیگه 

اونم ناراحت شد ولی من بیشتر چون یجوری رفتار کرد انگار ماشین خودشه داریم به زور ازش میگیریم یا من می‌ ...

خب بچه های اونو نبرید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
اونم قضیه داره هم پول طلاهاش هم کمک داییم و داداشم و ایناولی شوهر خاله ام یه هزاری کمک نکرذه خالم 4 ...

خب پس پول خودش بوده دیگه

مشخصه مظلومه که اینطوری شوهر خالت سوارش شده

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید

عزیزم برو سیزده به در و کلی خوش بگذرون ! من الان دلم لک می زنه سیزده به در کنار خانواده ام باشم ! ارزش این کنار هم بودن ها رو بدون ! سر چیزایی که قابل حله این روزای خوب رو به خودت و بقیه زهر نکن !