2777
2789
عنوان

شوهر خاله ام گند زد تو سیزده به در مون

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 40 پست
خب پس پول خودش بوده دیگهمشخصه مظلومه که اینطوری شوهر خالت سوارش شده

نمیدونم  چی بگم اینا مثلا خیلی حرمتی ان حرمت همو خیلی دارن ازاین جور خونواده ها

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم

بیشتر از همه دلم ب حال خاله مجردت سوخت. بنده خدا چه گیری افتاده

بخدا منم بهش گفتم ماشین تو صاحب شدن گفت چیکار کنم گرفتن نمی‌دن بگم بدین هم قهر میکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم برو سیزده به در و کلی خوش بگذرون ! من الان دلم لک می زنه سیزده به در کنار خانواده ام باشم ! ار ...

عزیزم خونواده ای ک هر کردم به یه دری میزنن ارزش ندارن باهاشون جایی بری واقعا الان اینقد بهم برخورده ک تا اطلاغ ثانوی حتی نمیخوام ببینمشون

عزیزم خونواده ای ک هر کردم به یه دری میزنن ارزش ندارن باهاشون جایی بری واقعا الان اینقد بهم برخورده ...

الان با ناراحتی تو بقیه هم غصه می خورند ! بخاطر خوشحالی خودت برو ! بدون فکر کردن به بقیه و رفتارهاشون فقط خوش بگذرون ! با اونایی که حال میکنی خوش باش و بقیه ادمایی که رو اعصابت اند رو ندید بگیر 

شدنیه اگه بخوای ! 

عزیزم خودشون این چیزا رو می دونن من دخالتی نمیکنم ماشین نو نو مدل 401 الان اینقد باهاش بد رونده ک د ...

خالتو روشن کن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

نمیدونم چی بگم اینا مثلا خیلی حرمتی ان حرمت همو خیلی دارن ازاین جور خونواده ها

وقتی شوهر خالت حرمت خالتو نگه نمیداره دیگه چه حرمتی. قشنگ دارن سو استفاده میکنن 

سنشم کم نیس 40 سال سن داره

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید
الان با ناراحتی تو بقیه هم غصه می خورند ! بخاطر خوشحالی خودت برو ! بدون فکر کردن به بقیه و رفتارهاشو ...

آره عزیزم الان ک دیگ ظهر بعد ظهر میزیم یه دوری می زنیم

من جای خالت باشم ماشینو میفروشم تا مردک مفتخور پررو با گاری بره اینور اونور

چی بگم 

وقتی شوهر خالت حرمت خالتو نگه نمیداره دیگه چه حرمتی. قشنگ دارن سو استفاده میکنن سنشم کم نیس 40 سال س ...

چی بگم هرچی من بگم میشم آدم بد روزگار