2777
2789

خودش ماشین ندارع ماشین خاله مجردم رو همیشه داره 

امروز خودش درگیر کار بود  ما میخواستم با شوهرم و مامانم بریم یه جایی گردش به خاله مجردم گفتم ماشین بگیر من راننده میشم شما هم با بچه های همین شوهر خاله و خاله بیاین گفتن باشه 

حاضر و آماده شدیم رفتیم دنبال ماشین منو خالم 

خودش تو باغ شون کار میکرد هرچی زنگ می‌زدیم یه دفعه می‌گفت اینجام یذفع می‌گفت اونجام درست آدرس نمی داد

اونقد از این به اون ور رفتیم اخر سر به داییم گفنم شما زنگ بزنید بگید کجاس داییم زنگ زدن میگه بهش بگید ماشین میخواد چیکار با ماشین خودش بره ماشین لازم میشه 😐

منم داغ کردم رفتم به خاله ام زن همین آقا گقنم من نیازمند ماشین شما نبودم خودم ماشین دارم هرجا بخوام میرم میخاوستم بچه ها شما رو هم ببرم هوا بخورین 

دیگ هم گردش مون کنسل کردم از اون موقع همینجوری گریه ام میگیره 

به خاله مجردم هم گقنم شاه میبخشه شاه قلی نه 

ولی الان پشیمونم کاش چیزی نمی گفتم به هر حال بزرگتره

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم

الان اون خاله ات که ماشین بهش داده و ماشین خودشو نمیده باید ناراحت باشه 😐😐

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کنسل چرا اونوقت؟؟

کوفتم شد بابا مردک همون اول بگو ماشین نمیدم تا ماهم راه مونو بریم باورت میشه از ساعت 8و نیم تا همین الان داشتم دنبال ماشین میرفتم آخرش گفت نمیدم 

الان اون خاله ات که ماشین بهش داده و ماشین خودشو نمیده باید ناراحت باشه 😐😐

اونم ناراحت شد ولی من بیشتر 

چون یجوری رفتار کرد انگار ماشین خودشه داریم به زور ازش میگیریم یا من می‌خوام با ماشین اون برم دور دور 

اونم ناراحت شد ولی من بیشتر چون یجوری رفتار کرد انگار ماشین خودشه داریم به زور ازش میگیریم یا من می‌ ...

همووون ، من جای خاله ات بودم ، ماشینمو میگرفتم یکی هم میزدمش میومدم 😐 معلومه خاله ات آدم محترمیه 😅

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

عجب آدمیه

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
بیشتر ببینید

وا چرا کنسل کردی همونا رو نمسبردی.. به خابتم بکو دسکه ماشین نده دستش. لگر خواست بگه میفروشم میخوای بیا بخر اگر نه که دیگه ماشین نمیدم بهت. فردا اتفاقی بیفته تصادفی منجر به جرلحت بشه یقه خالتو میگیرن 

همووون ، من جای خاله ات بودم ، ماشینمو میگرفتم یکی هم میزدمش میومدم 😐 معلومه خاله ات آدم محترمیه 😅

خاله ام بدبخت اگ ازشون ماشین بگیره باهاش قهر میکنن بهش ماشین نمیدن تازه بمیه و پول روغن و سرویس ماشین هم خود همین خاله مجردم ام میده

خودت ماشین داری چرا از بقیه ماشین میگیری ؟

میگم دیگ ما میخواستم بریم با ماشین خودمون خاله و بچه هاشو و خاله محرذه ام هم گفتن بیایم  اونا هم 7نفر می‌شده جا نمی شدیم  خود صاحب ماشین پیشنهاد داد بابا

وا چرا کنسل کردی همونا رو نمسبردی.. به خابتم بکو دسکه ماشین نده دستش. لگر خواست بگه میفروشم میخوای ب ...

عزیزم خودشون این چیزا رو می دونن من دخالتی نمیکنم  ماشین نو نو مدل 401 الان اینقد باهاش بد رونده ک دنده جا نمیخوره من چی بگم دیگه

یعنی چون خالت و بچه های خالت بودن از ماشین خودت استفاده نکردی خواستی با ماشین خالت بری ؟ چی می‌شد سو ...

چی داری میگی میگم جا نمی شدیم میخواستیم دو ماشینه بریم حرفایی میزنی من برم منت اونا رو بکشم با ماشین شون برم دور دور