2777
2789

کامل از بین ببرم طوریکه به هم سلامم نکنیم. یک کاری می کنم دعوا بشه دیگه راحت نگاشون نکنم. این خیلی بده؟ مشکل دارم؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما در مورد روابطط آزادی هر تصمیم بگیریم 

اما اگر نظر من رو می مرسی به نظرم ادم برای ارتباطات زندگیش باید حد و مرز داشته باشه ولی نه اونقدر که از روابط عادی اجتماعی به دور باشه .

اخه هر چی نگاه نمیکنم باز یک جوری میپرن جلوم سلام میکنن. میخوام کاملا حالشون گرفته بشه برن.

شاید فقط میخوان مودب باشن 

به نظر خودت عجیب نییت دوتا همسایه حتی سلام هم نکنن؟

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
احساس میکنم ازم حساب میبرند اینطوری، بهتره.

نمی‌دونم والا اینجوری به نظر نمی‌رسه ولی اگه از اول سلام نمی‌کردید بله ولی الان نه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اره کار‌خوبی میکنن مردا از دم‌حیوان صفتن 

روزهای دیگری خواهد رسیدچیزهای بهتری خواهد آمدصداهای دیگری شنیده خواهد شدتو هم خواهی خندید!خواهی خندید،تو هم،خواهی خندید.می‌دانم.