2777
2789

هر روز بیش از 20 فیلم و‌ 20 عکس  می فرسته  ببین بچم امروز  غذا خورد بچم‌امروز باد معده داد بیرون بچم امروز‌ تلفن گرفت دستش من بچه رو خیلی دوست دارم اما خستم از جزئیات  یا می گه بچم  فلان کلاس نوشتم شوهرم برام گل اورد قدردانی کرد من و وشهرم عاشق همیم  بعد دوباره این بروشور کلاسی که بچم می خوام ببرم بچم باید با تربیت بزرگ شه   بعد باید حتما از شتعریف بدی وگرنه شاکی می شه  قهر می کنه  از همه جا بلاکت می کنه بعد داییم خواهش و تمنا که این دختر ذوق بچشو داره مگه چی ازت کم می شه یکم تعریف بچشو‌بدی امروز دیدم پنجا فیلم و عکش فرستاده باز نکنم گیرم بکنم گرفتار ترم حوصله قربون صدقه الکی ندارم

اوخییی😍🥰

خواهر نداره ؟ 

شاید باهات احساس صمیمیت کرده

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درکت میکنم خیلی رو مخه کاش بفهمن جزئیات زندگیشون برای بقیه جذابیتی نداره پیام هاشو دو سه روز یکبار سین کن 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید

خب باز نکن به داییت بگو خودتم بودی اذیت میشدی این آدما واقعا تو مخن منم دختر خالم از بچه خواهر شوهرش می‌فرستاد فکر کن دیگه 

منم گفتم این بچه برای خانواده اش عزیزه من حوصله بچه ندارم دیگه نفرستاد 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اوخییی😍🥰خواهر نداره ؟ شاید باهات احساس صمیمیت کرده

نداره ولی واسه من تنها نمی فرسته همه فروارد مس کنه‌واسه مامانم اون یکی خالم خاله هی خودش همه هم باید قریون صدقه برن بگن بچت بهترینه

بلاک کن دوطرفه پاک کن

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید