2777
2789
عنوان

شوهرم گفت پول ندارم منو نبرد سیزده بدر😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 66 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وا...

اینقد سختش نکن

عصری باهم برید یه دوری بزنید

یه بستنی بخورید و تمام

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
چرا مگه

دوست ندارم بریم بیرون 

یا حداقل اگه میریم برم پیش مامان بابام 

خودم تنها

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بیشتر ببینید
انتخاب خودتون بوده عزیزم من اصلن حال خانوم هایی مثل شما رو درک نمی کنم .این اقا با این مقدار حقوق او ...

البته که اون موقع که انتخاب کردم دوتا شغل داشت و زبونشون دراز بود که بهترین زندگی می‌سازیم 

خیلی از مردا و خانواده هاشون بعد عقد این مدلی میشن 

فعلا هم خون ما تو شیشه است شما طرفداری نکم

اره خب پول گوشت خوراکی کرایه

خب میرفتین پارک غذا هم از خونه میبردین ، یادنگرفتین که باوجود مشکلات چطوری خودتون رو مهار کنید و از داشته هاتون خوشحال باشید ، شماها هرچقدرم دارا باشید بازم بخاطر نداشته هاتون خودتونو از شاد بودن محروم‌میکنید 

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

انتخاب خودتون بوده عزیزم من اصلن حال خانوم هایی مثل شما رو درک نمی کنم .این اقا با این مقدار حقوق او ...

اسی رو نمیدونم ولی خیلیا فقط میخان ازدواج کنن مهم نیست طرف کیه چیه  براشون فقط این مهمه عروس شن بعد ازدواج هم پشیمون میشن...یعنی یه پول سیزده بدر نداره همچیو از خونه میبرن یدونه نوشابه میخرن از بیرون 

خب بکیرم

😑😑😐

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بعرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید

منم اول سال زندگی پول مرغ نداشتیم نان ساندویچی کلابس داشتیم وخیارشور گوجه نوشابه بردیم وچای با موتور رفتیم بیرون زیاد سختش نکن ...درکش کن کمکش کن روحیه بده مهم بیرون رفتن حتی با تخمه میشه